onsdag den 4. januar 2012

Sol efter stormen

Det var ikke meget søvn jeg fik i nat. Stormen ruskede og lavede lyde, som fik min lille vagthud til at synes, at den med jævne mellemrum lige ville være så flink at fortælle mig, at den altså havde hørt et eller andet udenfor - og det kunne jo være noget farligt.

Det var derfor med en vis mathed i koderne, jeg startede dagen - men så kom solen frem og lyste lige ned i min have. Jeg måtte selvfølgelig straks ud og se, hvordan det stod til derude, og glemt var alle nattens trængsler :-)


Rosen der fik en chance, fortsætter med at blomstre - ikke i overvældende mængder, men lidt har absolut også ret. Specielt på sådan en fantastisk solskinsdag :-)


Til gengæld tror jeg at dagene er ved at være talte for den lille matrem. Efter den sidste omgang nattefrost står den nu med bøjede hoveder. Men den har kæmpet tappert og skabt masser af glæde hele december - tak for det lille ven :-)
Heldigvis kan jeg forsat glæde mig over kejserbusken - og så selvfølgelig alt det nye, der snart er på vej. Der er nemlig ved at være forårsstemning rundt omkring i bedene :-)
Og man kan da ikke blive andet end glad af sådan tre små viljestærke forårsbebudere her på rad og række i solen :-)

Nu er solen desværre forsvundet igen og afløst af regn, men jeg nøøød det så længe det varede.

Ha' en rigtig dejlig dag!

12 kommentarer:

 1. Nu blir man lycklig för bara en liten stunds solsken. den lyste även här en stund ...

  Så hoppfyllt du visar idag. Sommarens blomster avlöses av vårens första, underbart!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 2. Der vat mange solstråler, du nåede at fange :-)

  SvarSlet
 3. Hej søde Signe.
  Sådan en vagthund har jeg osse :-)
  Men heldigvis blæste vi ikke væk og vi har som dig nydt lidt solstråler (og regn) i haven i dag... skønne skønne billeder som altid. Spændende om du får det kamera i fødselsdagsgave hva'?
  Knus Lone

  SvarSlet
 4. hvor skønt.... det er livskraftige fotos - nu må jeg da også lige ud og kigge om der er er sket noget derude.

  kh
  Eva

  SvarSlet
 5. Skønne billeder :o)
  Jeg synes også vi skal takke din matrem for at stå model så længe... den har gjort det godt :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 6. Tak for jeres øde kommentarer :-)

  @Anna:
  Godt, at I også fik lidt sol :-)Ja, lad os håbe, at vi nu kan få lov til at gå direkte til foråret :-)

  @Ina:
  Ja, det var skønt :-)

  @Søde Lone:
  Ja, det ville da være helt fantastisk, hvis jeg fik sådan et rigtigt kamera til at afløse min lomme-udgave. Men nu får vi se, hvad søndagen bringer.

  @Eva:
  Jeg havde faktisk ikke lagt mærke til, hvor langt de var fremme, før jeg besluttede mig for at kigge efter i dag. Men hvor blev jeg glad :-)

  @Møllebakkehaven:
  Ja, det har været en trofast lille en - og har poseret så fint for kameraet den ene gang efter den anden. Måske en af de mest fotograferede matrem i verden :-)

  SvarSlet
 7. Ja og du fik igen taget dejlige billeder. Jeg bliver helt bekymret for, hvis du får nyt kamera på søndag. Sæt nu magien sidder i dit gamle lommekamera :o) Eller også begynder du at tage endnu bedre billeder, så kan vi slet ikke løsrive os din blog :o)
  I nat må både du og den lille hund kunne sove godt. Det ønsker jeg i hvert fald for jer.

  SvarSlet
 8. ÅH Så smukke billeder du har taget.
  Altid en fornøjelse at kigge med.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 9. Ah, sikke dejlige billeder. Og ja, den lille matrem har været så sej, og mon ikke den også har smidt nogle frø undervejs, så dens efterkommere kan fornøje os senere på sæsonnen :-)
  Jeg opdagede også lige en ordentlig klump vintergækker da jeg fodrede fugle idag. De er også godt på vej op. Det var de ikke forleden. Så der sker en masse derude.
  Frostie var heller ikke helt tilfreds med de underlige lyde som stormen lavede. Det er både godt og ondt med sådan nogle vagthunde :-D

  SvarSlet
 10. Ja det er både godt og ondt med vagt hund.....mest godt dog - selv om nattesøvnen så blev yderligere forstyret.....håber du fik indhentet det i nat ;0)

  Skønne billeder at starte en regnfukld dag ud med....nu er jeg klar til arbejdet ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 11. Så fin din sommarblomskombo är som du länkat hos mig! Margeriter och förgätmigej i rosa toner... tänk - snart är vi där igen, typ 3 månader.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 12. Hej Signe. Det var dejlige forårsbilleder. Der ser også sådan ud i vores have med spirer i bedene. Det er rigtig dejligt. Ja, jeg skal love for, at det stormede den anden aften, det var frygteligt. Heldigvis skete der ingen skade her, men jeg havde også forberedt mig og sat flere ting ind. Det er en god vagthund, den har rigtig beskyttet dig!!
  Jeg skal nok skrive her på din blog i morgen om mine opstammede dværgsyrener, så du kan få at vide, hvad de hedder. Jeg tror, stripsen stadig sidder på stammen. Jeg går ud og kigger i morgen, mens der er lyst! Jeg har nemlig fri i morgen. Rigtig god aften.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...