fredag den 14. oktober 2011

Første rimfrost

Det har været en kold og smuk morgen, hvor græsset var indhyllet i et hvidt lag rimfrost, der glinsede som diamantstøv i morgensolens første stråler.
Ha' en rigtig dejlig dag!

10 kommentarer:

 1. Så smukt er det! Alle årstider har deres (have)glæder og det her er bestemt en af efterårets. Med udsigt til, rimfrost, sol og klar blå efterårshimmel gør det ikke noget at temperaturen falder.

  Ha´en god dag
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Hej Signe. Utroligt flotte billeder. De har lovet solskin hele weekenden, så det er jo dejligt, selvom temperaturen er lav.

  SvarSlet
 3. så kønt .... Du forstår virkeligt at fange de der moments med kameraet. Jeg har også taget lidt til morgen. Det er nu flot med rimfrosten. ;)

  Rigtig god weekend til dig Signe

  SvarSlet
 4. Høsten er en vakker tid, frosten lager de mest spennende kunstverk! Flotte bilder:) God helg

  SvarSlet
 5. Ren eventyrstemning :-) Og så længe solen skinner og det er så dejligt stille uden blæst, så er det da bare skønt. Mine Dahlia fik også lidt frost i nat, vi nåede lige akkurat 0, men de står endnu. De lover vist en nat til med frost.
  Rigtig god weekend til dig :-)
  Knus, Hanne

  SvarSlet
 6. Bare så smukt Signe......men noget koldt da bilen skulle tøes op lidt i 6 i morges :0)

  Glæder mig til en week-end nu der kan give luft til lidt havearbejde...... ser du knokler på med nyt bed lige ved stien.......det bliver bare SÅ godt er jeg sikker på ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 7. Åh så smukke billeder, du har da næsten været nede og bide i græsset denne gang.

  Jeg synes faktisk at oktober er en af de skønneste måneder, når vejret er som det har været i dag. Og udsigt til sol et par dage endnu.

  God weekend.

  SvarSlet
 8. Fine billeder, der har da været en del rim på nogle af dine planter.

  SvarSlet
 9. hej signe,
  ja frosten lå sørme rundt i din have.Smukke billeder. Elsker den klare luft, der kommer med kulden. Forhåbentlig får vi en god efterårs weekend. Knus herfra

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...