mandag den 3. oktober 2011

Dagens billeder

Jeg nåede lige ud og tage et par billeder i morges bl.a. af disse nyudsprungne 'jomfruer i det grønne' klædt i dugvåde skørter i de fineste blå toner:

 

 

Lidt atypisk for årstiden (men denne oktober har jo også foreløbig været ret atypisk - på den gode måde), så er der her en lille valmue på vej. Og den lyserøde floks-stikling, som jeg først havde forventet at se blomster på til næste år, ser nu alligevel ud som om, den overvejer en blomstring i år :-)


Det bliver lidt spændende at se, om de når det, nu hvor det desværre ser ud til, at der er lidt mere efterårsagtigt vejr på vej.


Det blev også lige til et billede af min kæmpe stolte kavaler, som stadig imponerer mig. Jeg må huske at tage frø af den, så jeg også kan lade mig imponere til næste år.

Det var alt fra mig på denne historiske dag, hvor Danmark endelig fik sin første kvindelige statsminister. Tænk, at der skulle gå omkring 100 år, fra kvinder fik valgret, til den første kvinde indtog statsministeriet - det er da lidt tankevækkende.

Ha' en rigtig dejlig aften!

8 kommentarer:

 1. Bifald herfra!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med jomfru i det grønne, de er skønne og frøstandene gode til dekorationer :-)

  SvarSlet
 3. Ja, der er også bifald herfra til både jomfruer, kavalerer og kvindelig statsminister ;-)

  SvarSlet
 4. Det er for vildt, at vi den ene lørdag har shorts på og den næste lørdag skal man næsten have dunfrakke på - de har lovet 2 grader fredag nat - brrrr.
  Jeg må give mine Nigella lidt bedre jord så de kan blive store og flotte næste år ligesom dine. Mine er i ministørrelse i år i halvskygge og tung jord.

  SvarSlet
 5. Er for nylig begyndt at følge med på din blog. Dejlig med blomster- og have inspiration. Kan se du har de fleste af mine yndlingsblomster :-)
  Bedste hilsner
  Anette

  SvarSlet
 6. Jomfruer i det grønne er rigtig smuk.
  Så må vi se, hvordan det går med den kvindelige statsminister :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er jomfru i det grønne smukke.

  SvarSlet
 8. Smukke billeder ...

  Jeg har lige købt frø af Jomfru i det grønne, så jeg glæder mig til at få dem i haven også.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...