søndag den 16. oktober 2011

Endnu et par meter sti :-)

 Det skrider fremad med stien :-)


Her kan man se, hvor langt jeg nåede i dag - det andet billede er fra igår. Der var jeg nået til starten af det dråbeformede bed til venstre med æbletræet. Nu er jeg kommet et godt stykke forbi :-)


Et par meter til, så når jeg havelågen. Jeg er dog ikke sikker på, at der er sten nok, så det kan være jeg må være kreativ og flette et par andre fliser ind - men nu får vi se.

Jeg kunne måske godt have nået at lægge de sidste sten i dag, men min ryg syntes ikke, det var sjovt mere, så i stedet blev der dømt fyraftens-øl i den sidste aftensol :-)

Ha' en rigtig dejlig aften!

14 kommentarer:

 1. Tju hej hvor det går... flot blir' det... pas nu på den ryg:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud - og hvor har du været flittig. Den bliver du rigtig glad for til vinter :o)

  SvarSlet
 3. Det er vist ikke kun dig der kan være slemt tilfreds når arbejdet er veludført, - jeg bemærker tydeligt det tilfredse smil om munden på de 2 x 4-benede beboere på matriklen! Nu kan man gå tørpotet hele året... ;o)

  SvarSlet
 4. Halløjsa hvor det går, nu er du jo snart i mål. Hvor er det sejt, at du bare gik i gang med dit stiprojekt :-)

  Håber du har sten nok, men løber du tør, så er det meget begrænset hvad 1 m2 sten koster. Tror de kan findes til under 100 kr. pr. m2, hvis du selv henter dem.

  Det bliver rigtig godt for dig at kunne gå tørskoet op til huset :-)

  SvarSlet
 5. Du har da også været flittig i dag, så jeg kan godt forstå ryggen sagde stop. God idé med en fyraftens-øl til den sidste aftensol :-)Stien er rigtig flot, du er en knag til at lave sti.

  SvarSlet
 6. Superflot Signe.
  Du er da en utrolig pige, der bare kaster sig ud i tingene. Det har jeg stor respekt for. Og flot ser det jo bare ud. Skønt at se på sten der bugter sig, og jeg er vild med dit bed der bryder med natursten.
  Dyrene er vist nysgerrige. Søde ser de ud.

  Jeg har gravet bed ud her i weekenden. Dejligt at få nye stauder sådan forærende, men når der ikke er plads til dem, må man jo liiiige lavet et nyt bed. ;)

  God bedring med ryggen.

  hej fra
  Eva

  SvarSlet
 7. Hallo da, det går fremad. Du er bare så sej, Signe! Og hvor bliver det nydeligt. Meget pænere end jeg i min fantasi forestillede mig, da jeg så dit udkast for nyligt. Og min fantasi er ellers er ret god. MEn det ehr blir virkelig godt.

  jeg kan godt lide du bare smider stenene på. Ikke så mange dikke darer.

  Knus; M

  SvarSlet
 8. Hvor ser det bare flot ud! Du er altså virkelig god til at lægge fliser, og det er ikke bare sådan lige at gøre pænt. (Siger hende som ikke kan :-D)
  Jeg tror Vivi har ret i at de ikke behøver at være så dyre. Og måske kan du finde en lille rest i den blå avis. Alle vores fliser i haven er fundet i den blå avis.
  Jeg så lige at du tilbød mig en af dine skønne Scabiose. Tusind tak, det er sødt af dig :-) Jeg tror gerne at du må passe på den for mig indtil foråret. For jeg har så travlt med den &%¤# kælder de næste uger, og så tror jeg det bliver for sent at plante senere end det. Og jeg skal nok passe på en valmue til dig :-)
  Er din lille hund ikke blevet klippet? Hvad hedder han egentlig?

  SvarSlet
 9. Hvor ser det godt ud.

  Kan se at du har hjælp ikke kun af hunden men også katten.

  SvarSlet
 10. Meget smuk sti, du har lavet, flot arbejde!

  SvarSlet
 11. Tak - der en næsten ikke noget, der er bedre end ros, når man har slidt i det en hel dag :-)

  @Fru Friis:
  Ja, de 4-benede er rigtig godt tilfredse - specielt er kattene lidt sarte med, hvor de sætter poterne. Jeg har også kunnet se det, når jeg kantede bede - så har de konsekvent valgt at gå på bedkanten, hvis græsset var lidt fugtigt :-)

  @Vivi
  Jeg har hun en cykel, så det kan godt blive lidt af en udfordring at få hentet flere sten - også selvom de ikke er så dyre. Så jeg vil i første omgang se, om ikke jeg kan bruge noget, jeg allerede har. Måske kan jeg stjæle lidt fra terrassen :-)

  @Eva:
  Hvor er du heldig sådan at får nye stauder forærende - glæder mig til at se bedet :-)

  @Hanne:
  Jeg gemmer den bare til dig - og glæder mig til valmuen :-)
  Hunden hedder Voodoo (min datter fik lov til at navngive ham), og han er ganske rigtigt blevet klippet for nylig, så nu kan man se ham igen :-)

  Til alle jer andre vil jeg bare sige 1000 tak for jeres søde ord :-)

  SvarSlet
 12. Du må have dig en god solid ladcykel, også håber jeg ikke byggemarkedet ligger for langt væk ;-)

  SvarSlet
 13. @Vivi
  Min cykel er desværre blevet stjålet, så lige nu bruger jeg min datters, der ikke en gang har cykelkurv - så den er der ikke meget ladcykel over :-)
  Men det kunne være rigtig skønt med en ladcykel. Tænk hvor mange flere planter, man kunne fragte hjem fra planteskolen, hvis man havde sådan en. Det kunne godt gå hen og blive en dyr investering :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...