søndag den 23. oktober 2011

Æblegrene

Smukke ser de ud mod den blå himmel, dem der fik lov til at blive tilbage på æbletræet. 
 

Men det var der jo også en hel del, der ikke gjorde.


I går så forhaven sådan ud - og det var da også det (ret uoverskuelige) syn, jeg stod op til i morges. Men se så her, hvor dygtig jeg har været i dag :-)


Tilbage i græsset ligger der nu kun en bunke sammenrevne blade.

 
Jeg overvejede om jeg skulle følge Susannes gode idé med et kvas-hegn, men da jeg ikke lige kunne gennemskue, præcis hvor det var, jeg manglede sådan et, så endte jeg med at klippe grenene i mindre stykker og kyle dem på bunken i baghaven - og hvis jeg kender mig selv ret, så kommer de nok til at ligger der et stykke tid.

Selvom jeg ikke har nået andet i haven i dag, så er jeg da egentlig meget godt tilfreds med mig selv. Jeg fik tilgængæld uventede gæster i flere omgange, så det har været en ualmindelig hyggelig dag  - og stien, den når jeg nok en anden dag :-)

Håber I andre også har nydt dagen.

11 kommentarer:

 1. Jeg ELSKER blå himmel - alt er smukt op af en sådan og jeg kan ikke få for meget :o)

  Det lyder da som om du har haft en pragtfuld dag og så kan man jo ikke ønske sig meget mere. Fortsat god aften til dig :o)

  SvarSlet
 2. Dejligt med uventede gæster :)

  Dit aktivitetsniveau denne weekend har vist alligevel ligget op normalkvote, så lidt afslapning var vel også på sin plads.

  Træet ser fint ud.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Det lyder som en dejlig dag med solskin og højt til himlen, veludført arbejde af et lidt træls ét af slagsen og uventede gæster - så kan det da ikke blive meget bedre :-)

  Fortsat god søndag :-)

  SvarSlet
 5. Ja du har da været flittig, tænk at det hele er væk, jeg kan godt forstå, at du er tilfreds. Dejligt med uventede gæster :-)

  SvarSlet
 6. Du har vist ganske god grund til at være tilfreds med din indsats :-)
  Det er jo ikke ligefrem den sjoveste beskæftigelse, at stå og klippe grene i stykker, men nu er det gjort, og de ligger ikke og flyder på plænen mere :-))

  Jeg synes det er sejt, at du bare knokler på med de forskellige opgaver :-)

  SvarSlet
 7. Du har da godt nok været flittig. Godt du fik gæster, så du fik en pause :)

  SvarSlet
 8. Lækker blå himmel - jeg kan altså heller ikke få nok af den.... Og træet er jo fint, det synes jeg altså.

  PS: Uden det nu skal lyde vildt overskudsagtigt (for jeg er jo heldig, at jeg har en til at save og køre væk for mig). Men æblegrenene er også ret gode som naturlige støttepinde til stauder og sommerblomster. Hvis man bruger de 'gode', så holder de faktisk i flere sæsoner. De fleste er ret lige og pæne. Men det er jo nok liiige lidt sent at sige det nu.... :)

  SvarSlet
 9. Hvor ser det godt ud :-)
  Og jeg synes ikke at du skal have dårlig samvittighed over at have smidt grenstykkerne bag i haven. For der er garanteret mange smådyr som kommer til at hygge sig i dem i vinter. Så du har faktisk gjort en god gerning ;-)
  Og jeg synes faktisk at træet ser godt ud. Det skal nok blive flot. Kan du komme og klippe mit for mig til næste år? :-D

  SvarSlet
 10. .......hold da op Søster....du klør på - er sikker på du sover godt i nat......med æblerøde kinder og et smil på munden ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 11. Altid dejlig med uventede gæster.

  Jeg giver dig ret. Æblegrnene ER smukke op mod den blå himmel.
  Hvor har du dog været flittig i dag.Så jeg forstår godt, at du er tilfreds med dagens arbejde.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...