søndag den 9. oktober 2011

Forkølet morgen


På denne smukke, kolde morgen, har jeg snøftende puttet mig under en dyne i sofaen, med den bærbare i skødet og kleenex, strepsiler og næsespray inden for rækkevide, for sikke en forkølelse, jeg har fået samlet op. Jeg håber at både forkølelsen og selvmedlidenheden aftager lidt i løbet af dagen ;-)

Da jeg var ude med hunden, fangede jeg denne fine asters i morgensolen. Der er jo så smukt derude på sådan en morgen :-)

7 kommentarer:

 1. Åh... Signe, det er da træls for dig :( Forkølelse sætter altid en midlertidig stopper for ens planer og man sidder der i sofaen og ærgrer sig. Nu må du hygge dig indendøre med varm te og tykke sokker på og så er der jo god tid til at komme rundt i blog-land og andre skønne steder.

  Det har været koldt i nat - vi nåede ned på 1,9° så frosten kom ikke forbi denne gang og alle vores Dahliaer står endnu.

  God bedring.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 2. Hej Signe,
  God bedring skal det lyde herfra. Vejret er lige til at få fanget en af de her irriterende forkølelser.
  Smuk asters med fine dråber på. Du er bare super til at tage billeder. Det er altid en fornøjelse at komme forbi din blog.
  Ind under dynen, og frem med PCèn. Der er jo mange bloghaver derude at nyde og gode ideer at finde. KNUS

  SvarSlet
 3. God bedring Signe. Jeg sidder også her med en venstre hånd i stor forbinding og kan ikke lave noget havearbejde foreløbig. Så er det dejligt at kunne surfe lidt rundt i blogland. Et smukt billede af din asters med de fine dråber på.

  SvarSlet
 4. Dejligt billede du fik taget! Og rigtig god bedring til dig ;-)

  SvarSlet
 5. Rigtig god bedring. Du må sørge for at være godt pakket ind! Jeg synes også som altid, at du tager nogle fantastiske flotte billeder. Jeg håber, du snart bliver rask igen.

  SvarSlet
 6. Smukt morgen-modlys-billed. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 7. Tak (snøft), hvor er I søde :-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...