tirsdag den 25. oktober 2011

En blodig gave af den gode slags


Jeg har jo fortalt om min rotte-gave, som jeg ikke var så begejstret for - om lidt kommer kommunens rotte-bekæmper i øvrigt på besøg, for der var en vældig puslen i entreen i morges fra den lille fyr, som tilsyneladende lever i bedste velgående.

Men heldigvis har jeg også fået en anden og meget, meget bedre gave: et lille blodblommetræ (Prunus Nigra), som min datter har haft med hjem til mig fra en tur i det jyske :-)


Jeg synes den er fantastisk smuk med de mørke blade. Og tænk hvor fin den bliver til foråret med lyserøde blomster. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre gave. Hvor er jeg bare heldig :-)


Og jeg ved lige, hvor den skal stå - midt i det nye bed nær havelågen, som netop har ventet på et lille træ. Det bliver helt perfekt :-)

---

Tilføjet senere:

Rottefængeren viste sig at være noget mere effektiv end mine katte. Han skød den i hovedet. Bang!


Lidt drabeligt med skyderier i entreen. Og selvom jeg meget, meget, meget gerne ville af med rotten igen, så havde jeg altså også en lille bitte smule ondt af den - det var bare et stort barn. Og (bortset fra dræbersnegle), så synes jeg altså det er lidt svært, det der med at slå små levende væsner ihjel :-(

Uha, godt det hele er overstået nu.

18 kommentarer:

 1. Jeg håber rottefængeren fra kommunen er mere heldig end dine katte. De får måske for meget mad? :)

  Det er dog et skønt træ du har fået. Sød datter, hva!

  SvarSlet
 2. Hej håber ham rotte manden fanger den lille fyr, bliver helt bange er oppe på 3 mus på en uge, og har nu bestilt to katte som hjælp med at fange mus, og da de er lidt mere aktive end dine....ha en dejlig dag klem

  SvarSlet
 3. Snøft ja, jeg kan heller ikke lide at slå noget ihjel. Jeg synes at selv dræbersneglene ser bebrejdende på mig nogle gange :-D
  Og rotten kan jo ikke gøre for, at den er født som skadedyr. Men 'heldigvis' er det jo faktisk ulovligt ikke at melde en rotte, så vi er jo nødt til det. Vi har også måttet have en ud for en 4-5 år siden. Heldigvis lider de jo ikke med sådan et skud. Dygtig mand :-)
  Hvor er det skønt, dit lille træ. Det kan jeg godt forstå at du er lykkelig for. Det bliver perfekt i bedet der. Sød datter, som kender sin mor godt :-D

  SvarSlet
 4. Godt du kom af med rotten, det er bestemt ikke nogen hyggelig logerende, kan jeg hilse og sige..
  Til gengæld er jeg sikker på at du bliver ligeså glad for den smukke blodblomme, som jeg er for min. Ganske vist lidt spinkel, men smuk lige fra blomstring og til nu, hvor den ikke har mange blade tilbage (se blomsterne på min blogtitel-fane)

  SvarSlet
 5. Blodigt och dramatiskt hos dig. Blodplommonet är ju mer oblodigt - bara vackert och jag önskar dig lycka till med trädet. men bilderna på pistolen och den döda råttan, uha... dramatiskt värre.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 6. Nu er den døøøøød.... og selv om du ikke ville se blod - kom der en dejlig blod(ig) overraskelse - som forhåbentlig kan få dig på andre tanker. ;)

  Hej fra Eva

  Har købt kuvert til dig nu skal jeg bare pakke de må drejeblomster ned.
  Så er de fluks på vej i posten.

  SvarSlet
 7. Åhh, jeg får helt lyst til at kaste mig ned og give kunstigt åndedræt. (eller lyst og lyst...) Det lille, øh, pus da. Men det er nu godt at du har ro i hjørnerne igen.

  Åh, dejligt blodblommetræ, det står rigtigt fint der. De mørke stammer er så fine...

  SvarSlet
 8. Meget sej rottefænger. Man er jo nødt til at holde standen lidt nede.

  SvarSlet
 9. Jeg glæder mig til at følge din blog.

  SvarSlet
 10. uff, rotter, selv om den ikke ser så væmmelig ud, når den ligger der og er død.
  Du bliver helt sikkert glad for dit nye træ, det er bare så fint, og det er et træ der gror pænt hurtigt.
  Annette

  SvarSlet
 11. Tillykke med dit fine nye træ, det er da dejligt for dig, men også tillykke med rottens død. Sådan en er ikke til at dele hus med, selvom man godt kan få lidt medlidenhed.

  SvarSlet
 12. Godt du kom af med rotten.
  Tillykke med dit fine nye træ.

  SvarSlet
 13. Flot lille træ, hvor betænksomt af din datter :)

  Rotten... ud med den... Uf...

  SvarSlet
 14. Makaber men nødvendig afslutning ;-)

  jeg har også plantet en blodblomme i år. det er et smukt træ.

  SvarSlet
 15. Det er ikke lett å slå dyr ihjel nei, men godt at du fikk noen til å ta den rotten. Ikke noe hyggelig dyr å ha inne. Flott tre!

  SvarSlet
 16. Det er nemlig nogle meget smukke rødvins farvede blade. Jeg tørrede og pressede nogle sidste efterår og brugte på kort - det så rigtig flot ud :)

  SvarSlet
 17. Puha - det var nu alligevel godt at du slap af med den rotte, selvom det ser lidt drabeligt ud med pistolen :)

  SvarSlet
 18. Uh... stakkels rotte :-) Men det er jo med at få dem udryddet, så de ikke formerer sig med lynets hast ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...