torsdag den 9. august 2012

Sommervisit i Irishaven


En af de mest fantastiske ting ved at være haveblogger er, at man render ind i nogle utroligt dejlige mennesker, og en af dem er Berit (med bloggen Irishaven), der i øvrigt var den allerførste, der meldte sig som fast læser her på bloggen. Hun har tidligere været på besøg i min have, og i går var det så min tur til at komme på besøg i Irishaven - en stor og dejlig sommerhushave i Nordsjælland :-) 
Alle jer der kender Berit ved, at lyserød ikke hører til hendes yndlingsfarver, så den får vi lige overstået med det samme - jeg kunne nemlig slet ikke stå for dette frodige bed med høstanemoner :-)
Ellers var det lige nu mest de hvide og gule stauder, der dominerede billedet :-)


  


En skøn stor terrasse, hvor der i øvrigt blev serveret en dejlig frokost :-)

Der var også lidt blå imellem :-)


Det er jo desværre ikke lige sæson for iris, så dem gik jeg glip af - jeg kunne ellers godt forestille mig, at det må være et fantastisk syn, når de allesammen stå i blomst. Til gengæld var der et par lækre gule dagliljer :-)

 

1000 tak til Berit og hendes skønne familie for en fantastisk hyggelig sommereftermiddag i Irishaven :-)


Jeg skulle i øvrigt hilse fra Voodoo og sige, at han har sovet rigtig, rigtig godt i nat. Jeg tror ikke, det før er sket, at nogen har orket at kaste bold til ham i så mange timer i træk - rendyrket hundelykke! :-)

15 kommentarer:

 1. Skønne billeder du har taget fra Berits have og med en anderledes vinkel end vi plejer at se den fra Berits linse. Dejligt med de venskaber der dannes rundt omkring, det er vist en sidegevinst af de helt store ved dette bloggeri.
  Høstanemonerne er iøvrigt pragtfulde, mine er da slet ikke så langt fremme.

  SvarSlet
 2. Der skulle jeg gjerne ha vært en tur og sett å alle de skjønne planter hun har i sin hage.Takk for titten!

  SvarSlet
 3. Ja det var sjovt at se Berits have gennem en anden linse, der ser fint ud, selvom der var lyserøde høstanemoner :o) Det lyder godt, at I har haft en hyggelig eftermiddag, endnu en gang hurra for haveblogland.
  Dejligt at høre, at Voodoo har sovet godt hele natten :o)sådan en lille hund kan godt blive træt.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Selv tak - det var bare så dejligt med dit besøg. Der er ikke noget bedre end at vise haven til en anden "blomsterglad" haveejer, der er interesseret i hver eneste lille plante i bedene.
  Hele familien nød dit selskab og bekendtskabet med din lille charmetrol Woodoo.
  p.s. sønnen sov også rigtig godt :o)

  SvarSlet
 5. Så fine bilder. Idag får dere være med på min hage facebookside - til inspirasjon for andre også:) Siden finner du gjennom min blogg:)

  SvarSlet
 6. Flotte fotos fra en dejlig have, du har et godt øje for motiver til fotografering :)

  SvarSlet
 7. Hej Signe Det var da et dejligt besøg for dig og Woodoo.Skønne billeder fra
  Berits Have.Som de andre skriver.Dejligt med alle de søde bloggere
  man lærer at kende.Rigtig god til dig Jette

  SvarSlet
 8. Ihhhh, tak for de skønne billeder. Nu ved jeg jo at Berit læser med over skulderen og hun (du) skal bare vide hvor dejlig, jeg synes haven er at se på.

  Godt, Signe, at du har haveejerinden med på billederne. Det er en ting, jeg selv vil arbejde lidt mere med. Have- og blomsterfotos er jo gode. Men det er også skønt at se levende mennesker i deres haver.

  Tak for "turen" - jeg er lidt misundelig. Ikke at jeg misunder dig, men at jeg selv gerne ville besøge den.

  SvarSlet
 9. Det er dejligt at se Berit skønne sommerhushave med din linse. Vi plejer ikke at se de helt store "oversigtsbilleder" - og der ser skønt ud.

  SvarSlet
 10. Beautiful garden, beautiful photographs of the nature. I am greeting

  SvarSlet
 11. Hej Signe. Det ser ud til at være en rigtig dejlig have og hvor har I haft en god dag. Det var hyggeligt at være med på sidelinjen! Din hund er bare sød.

  SvarSlet
 12. For ein flott dag du har hatt i denne hagen. Bileta var utrulig fine.
  Takk for at eg fekk sjå :))

  SvarSlet
 13. Som sædvanlig meget skønne billeder af en stor vild og frodig have. Det plejer som regel at være gule blomster, som ikke er velkomne i haven, men lyserød er altså ikke noget for Berit - der kan man bare se...
  Jeg styrer direkte mod alt lyserødt indenfor blomster, og styrer udenom lyserød indendøre. Godt og interessant at se noget forskelligt!
  Den hund dér er bare for sød:O)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 14. Der ser vel nok dejligt ud i "Irishaven", og mange skønne blomster. Det er dejligt at komme ud og få lidt inspiration hos andre - og dejligt for os andre at kunne se med her i blogland :o)

  SvarSlet
 15. Ja hurra for blogverdenen og alle de relationer der opstår når man har en fælles interesse - det er så skønt at møde ligesindede som gider snakke have og planter:-) Hvor er det dejlige billeder fra Berits have og det lyder som om I alle havde en dejlig dag i sommerlandet.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...