mandag den 27. august 2012

Nye vinkler og kommende projekter


Efter en skøn omgang havekaffe i går, har det været rigtig sjovt at være rundt på bloggene og genopleve eftermiddagens hyggelige stemning (jeg smiler stadig over hele hovedet :-)). Og så har det i øvrigt også været rigtig sjovt pludselig at opleve sin have fra andre kameravinkler, end dem jeg er vant til.


På Inas blog Annas Plads, var der bl.a. et skønt billede af nogle af mine violfrøstjerner med solhatte i baggrunden. Det måtte jeg jo straks ud og se, om jeg kunne gøre efter - og jeg må indrømme, at haven tager sig ualmindeligt godt ud fra denne vinkel :-)


I får også lige et par billeder fra gårdspladsen, hvor jeg snart skal igang med mit næste projekt, nemlig pergolaen rundt langs kanten. Jeg tror, det bliver rigtig fint, og jeg glæder mig helt vildt til at se resultatet


Og så er der faktsik endnu et lille projekt, der venter på gårdspladsen, for jeg skal have bygget en kasse i sorte brædder i stil med mine højbede, som jeg kan pakke mit lille mini-bassin her ind i. Jeg tror, det bliver noget mere charmerende at se på end den sorte balje. 


Ha' en rigtig dejlig dag!

17 kommentarer:

 1. Jag blir helt fångad av din tredje bild. Vad fint du gjort det!! Just så, skulle jag vilja ha det någonstans i trädgården!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 2. Der er ingen fare for at du falder hen i ungdomssløvsind.... God arbejdslyst :o)

  SvarSlet
 3. hej Igen.Ja! projekter har du masser af.Er rigtig spændt på at se når du får pergolaen op at stå.Hvad skal der kravle op den?Din lille gårdsplads er mit ynglingssted hos dig.God aften til dig Knus jette

  SvarSlet
 4. Det er morsomt at det kan se så anderledes ud gennem andres kameralinse, men det gør det altså.
  Inas vinkel er rigtig god - det er en smuk sammensætning og det er rart at se dit hus i baggrunden:o)

  SvarSlet
 5. Spændende med dine nye projekter, det skal nok blive godt. Glæder mig også til at se dem.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 6. Hej Signe
  Det bliver helt sikkert fint med en pergola! Er også helt vild med din lille mini-vandhave og din ide med lidt sort indpakning.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 7. Fabelagtigt med din gård!

  GOD idé med nye vinkler.... OG det må jo være fordi du bare HAR en vidunderlig have. (Ja, det er jo rent teoretisk.... prik prik..til dig).

  Karina og jeg har en plan om at snige os ud til dig en dag og sige, hej, fordi vi gik glip af blog-kom-sammen-dagen. Hvad siger du til det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Snig I bare - I skal være meget, meget velkomne :-)

   Slet
 8. Dejligt med lidt flere projekter .. så der er noget at drømme om ;0)
  Ser ud som en dejlig weekend / dag I havde.

  SvarSlet
 9. Har lige brugt en del tid på at blogge rundt. Sjovt at læse om din blogkaffe, der lyder som en stor succes. Også sjovt at se hvad der kommer ud af de forskellige kameraer. Hver fotograf får nyt ud af samme motiv. ;o)

  SvarSlet
 10. 1000 tak for alle jeres søde kommentarer :-)

  SvarSlet
 11. Som altid gode billeder fra din smukke have.
  Hvor har du dog gang i meget. Hvor får du dog energien fra....
  Jeg havde også mange planer for i år, men det er slet ikke blevet til noget.
  Håber jeg når noget af det til næste år.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du får da også udrettet en del kan jeg se på din blog - og det er jo et stort arbejde at holde en have, der er så stor som din. Det synes jeg da er ret imponerende :-)

   Slet
 12. Hej Signe
  Salvien jeg havde med er en Salvia pratensis 'Pink Delight', har slet ikke lige styr på sådanne navne i hovedet - men lyserød er den da.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg måtte jo straks google den, og hvor er den altså sød - den passer perfekt i de nye bede, hvor den blev plantet :-)
   Den er jeg godt nok glad for - 1000 tak!

   Slet
 13. Det var ærgerligt at jeg ikke kunne komme til din havekaffe, men så må man jo tage til takke med indlæggene herom :).
  Det bliver spændende at følge din pergolas tilbliven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der var ærgeligt, du ikke kunne være her - det ville ellers have været hyggeligt.

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...