mandag den 3. marts 2014

Min skønne dobbelte påskeklokke


Denne dobbelte påskeklokke købte jeg på Gartneriet Spiren for to år siden. Det tog mig flere timer, hvor jeg gik og løftede blomsterhoveder på mange hundrede (ja måske endda tusinder) påskeklokker, før jeg fandt frem til, at det var netop denne, der var den allerskønneste. (En fantastisk måde at bruge et par timer på i øvrigt)

Nu står skønheden så og blomstrer i haven lige ved stien til havelågen, hvor jeg går forbi mange gange om dagen. Flere gange dagligt må jeg da også liiige løfte op i det nedadvente blomsterhoved for at nyde skønheden, men de fleste gange jeg går forbi, ser jeg kun bagsiden af blomsterne, som det jo er med påskeklokker.


Da jeg købte den, var jeg så opslugt af at finde den skønneste af blomsterne, at jeg faktisk slet ikke havde tænkt på, hvordan den så ud på bagsiden. Derfor føler jeg mig endnu mere heldig over netop denne påskeklokke, for jeg synes faktisk også at den ser fantastisk ud bagfra :-)

Man kan i øvrigt her læse det indlæg, jeg skrev om mit besøg på Spiren, da jeg købte påskeklokken for to år siden - der er rigtig mange billeder af alle mulige forskellige skønne påskeklokker, så man kan få et indtryk af, hvor svært det var at vælge :-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

12 kommentarer:

 1. Ja - hvor jeg husker det. Det er simpelthen så svært at vælge, og jeg fik da også købt en del forskellige påskeklokker. For jeg kunne ikke nøjes med en.
  Den er også fin den du har valgt!

  SvarSlet
 2. Den er smuk. Jeg løfter også tit hovederne på mine, især den ene fordi den lige er sprunget ud og er dobbelt som din. Den eneste jeg har.
  Kus

  SvarSlet
 3. Hvorfor er det lige disse skønheder står og gemmer deres fine hoveder............
  Din påskeklokke er særdeles yndig :-)

  SvarSlet
 4. Den er virkelig flot. Jeg må ud på jagt efter nye påskeklokker :-)

  SvarSlet
 5. Uhadada, kiggede også billederne fra dine timer hos spiren, ej kan forstå det ikke var let, ligesom jeg havde set den smukkeste, kom en anden smukkesen frem. Så flotte billeder du tager, en fornøjelse! Kender det godt fra mig selv, altså det at det kan være svært at vælge!

  SvarSlet
 6. Hej Signe
  Hvor er den FLOT din skønhed og hvor er det sjovt du nævner at du købte den i Gartneriet Spiren for to år siden, for jeg husker det indlæg hvor du købte skønheden meget tydeligt, og så er det jo rigtig sjovt at se hvad den er blevet til.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 7. Den er da også helt vidunderlig- sikke en farve og form.
  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 8. Sikke da en skønhed - kan godt forstå, du valgte netop den!
  Venlig hilsen Linda

  SvarSlet
 9. Hei Signe :) Skjønner godt at du valgte denne skjønnheten! Tror nesten det må være av de nydeligste Helleborus jeg har sett! Helt fantastisk.
  Det ble en sen søndagskveld for meg i går,,,, Jeg glemte meg helt bort og tanken på at det var arbeidsdag i dag var ikke i mine tanker. Jeg storkoste meg,,, drømte meg bort,,, ble utrolig inspirert,,, mens jeg surfet rundt i bloggen din! Fantastiske bilder og inspirerende tekster! Så morro å lese om hvordan du har fulgt din drøm om eget hus med hage, og se hva du har oppnådd. Så flott du har dokumentert det hele! Det er mye inspirasjon og hente i bloggen din! Jeg er så glad jeg fant den!
  En fin fin kveld ønskes deg fra Tone

  SvarSlet
 10. Hvor er den bare smuk, du er heldig :)
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
 11. 1000 tak for alle jeres søde kommentarer.
  Og velkommen til Tone :-)
  Knus Signe

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...