søndag den 30. marts 2014

Hvide hjerter på vej


Man begynder allerede nu at kunne ane det, der engang bliver til de smukkeste hvide hjerter på den lille løjtnantshjerte.

Jeg synes, det er helt vildt tidligt, så jeg måtte lige en tur i billedarkivet for at se, hvornår den blomstrede sidste år.

De to billeder her er fra midt i maj sidste år, hvor den havde blomstret i 4-5 dage, men noget kunne da tyde på, at jeg ikke kommer til at vente helt så længe i år :-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

4 kommentarer:

 1. Ja der er fart på hjerterne....og det er skønt for det er en af de virkelige smukke og uundværlige stauder i forårshaven.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Jeg er også helt pjattet med løjtnantshjerte og specielt den hvide er så spæd og fin og så er den en af de tidligste stauder, der blomstrer. Jeg kan se at min også er godt på vej.

  SvarSlet
 3. Alt er vist tidligt i år, det må vi glæde os over, det er ikke sikkert det bliver så tidligt næste år, og det var det slet ikke sidste år.
  Knus

  SvarSlet
 4. Som sædvanlig er du tidligt på den!
  De hvide løjtnantshjerter er kun en lille dusk her hos mig, de pink er L lidt kraftigere og længere fremme. Jeg har dog snydt og købt en hvid i blomst i Bilka, det er noget nær den sødeste forårsblomst

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...