tirsdag den 4. marts 2014

En bliver til mange


Disse to billeder af de gule krokus ved hoveddøren er fra 2012 og 2013. Jeg har ikke nogen billeder fra 2011, men dengang var det bare en enkelt gul krokus, jeg havde sat  - året efter var der 3 og næste år 5-6 stykker, som man kan se. Og hvordan ser det så ud i år?


Det er ikke alle der er kommet helt frem endnu, men mit gæt er, at der nu er 7-8 stykker i klumpen. Til gengæld er den lille buksbom, som de blev plantet ved siden af, begyndt at fylde så meget, at de må strække sig for at komme ud i solen. Måske burde jeg flytte dem lidt længere ud, når de er blomstret af, og skille dem ad, så de får bedre plads til at dele sig igen. Gad vide hvor mange gule krokus jeg så vil få her ved hoveddøren næste forår? Jeg har det næsten som konen med æggene - før de falder til jorden altså ;-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

8 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne de små krokus. Og hvor er det fantastisk hvad sådan et lille løg kan udvikle sig til. Dejlig dag til dig, og tak for din altid så inspirerende blog :)

  Kh. Frk. Vestrup.
  http://hos-frk-vestrup.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Jeg har gennem længere tid fugt din blog, og vil bare lige sige at jeg nyder at læse den og ikke mindst at beundre alle dine smukke fotos.
  Mange have hilsner
  Anna Vibeke

  SvarSlet
 3. Hej Signe
  Ja det bedste ved forårsblomster er, at de bliver til flere - også hvis man deler dem. Dejligt at have mange af de smukke gule krokus, så du kan tage fine billeder :)
  Knus

  SvarSlet
 4. Hej Signe

  Ja, de må jo trives hos dig - og det er da egentlig meget godt:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 5. Underbart solgula och härliga att ha vid entrén!

  SvarSlet
 6. Sikke en fin fortælling og flotte billeder. Mange hilsner Laleh

  SvarSlet
 7. Godt billede af dine krokus og konen med æggende. Men med krokus'erne er det jo ganske vist, at en fjer bliver til 5 høns!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...