tirsdag den 18. marts 2014

Knopper i gemseroden

For hvert år der går, bliver jeg mere og mere glad for gule blomster, og en af dem jeg holder meget af, er den lille gemserod, der plejer at starte sin blomstring sammen med de tidlige tulipaner. 


Sidste år sprang den ud i slutningen af april, men i år ser det ud til, at jeg ikke behøver at vente helt så længe, for som man kan se her på de to små billeder fra i dag, så står den allerede nu klar med de første knopper :-)


Den er plantet sammen med tulipanen Blue Diamond (en skøn dobbelt tulipan, der trofast kommer igen hvert år, som en af de første her i haven.


Den er i øvrigt også allerede godt på vej :-)Åh, hvor jeg glæder mig. Nogen vil sikkert synes, at farvekombinationen er lidt hidsig, men jeg elsker den - man bliver bare i så godt humør :-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

11 kommentarer:

 1. Sprøde tulipanknopper er bare noget af det skønneste fordi de taler til flere sanser. De er smukke at se på, man kan hører dem (så sprøde at de knirker) - og jeg får næsten lyst til at spise dem :-)

  SvarSlet
 2. Jaaa - jeg er også rigtig glad for Gemserod. Den blomstrer tidligt og er så skøn i forårsbuketter - specielt sammen med Judaspenge!

  SvarSlet
 3. Jeg er også blevet vild med gul efter jeg besøgte Haven i Hune, hvor det var den gule have, som imponerede mig mest! Smukke billeder!

  SvarSlet
 4. Det ser bare godt ud med den " hidsige" farvekombination ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes, det er en fin farvekombination, men det vigtigste er, at du er glad for den.
  Min første gemserodblomst viste sig for 14 dage siden, den er dog ikke sprunget helt ud endnu.
  Knus

  SvarSlet
 6. Gemserod er en super smuk lille blomst. Er heller ikke rigtig til gul, men har alligevel forsøgt mig med et gult bed i haven. I dette bed havde jeg sidste år 2 stk gemserod. Men da de havde blomstret forsvandt planten helt for jordens overflade og er ikke set siden.
  Så er glad for at kunne nyde dine smukke billeder, som trøst.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 7. Jeg bliver så glad når jeg ser nogen der kan li' gule blomster. Gul er da solens farve.
  Hilsen Rita fra Blomstertøsens have

  SvarSlet
 8. Hej Signe
  Dejligt livsbekræftende billede af den glade, gule Gemserod! I ørvigt synes jeg, det er fint med farvekontraster i haven.
  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 9. Lysegul er en genial farve, som man bare bliver glad af og som du siger, en dejlig kontrastfarve til blå og lilla.

  For søren da, de billeder af regndråber er bare flotte - og blodblommen trives jo i bedste velgående, det er et skønt træ :)

  Knus Ulla

  SvarSlet
 10. Ja er du vimmer man bliver i godt humør Signe. Skønne skønne billeder og gul er ikke afskrækkende længere...og slet ikke når jeg ser den igennem din linse ;0)

  De lyserøde snepryd du viste tidligere....oh my oh my - de er skønne.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 11. jeg kan godt lide det :)
  KH
  Marianne

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...