fredag den 14. september 2012

Solhatte i sol


På sådan en dag, hvor det mest af alt ligner efterår, når man kigger ud, så er det jo godt at kunne minde sig selv om, at bare i går så det sådan her ud :-)


Her er det purpursolhatten "Green Envy", som jeg købte i foråret. Den er lidt mere diskret end de andre solhatte i haven, men jeg synes, den er utrolig fin med sine afdæmpede rosa/grønne kronblade.

Lad os håber at solen kigger forbi igen senere - og ha' en rigtig dejlig dag!

8 kommentarer:

 1. Så mange flotte solhatter du har! Jeg har sådd den 'Green Envy' i år, så jeg er spent på om den vil blomstre og se ut som din til neste vår.

  SvarSlet
 2. Hej Signe. Det ser rigtigt solrigt og varmt ud. Dine solhatte er flotte, især Green Envy. Heroppe regner og blæser det også i dag, jeg havde håbet på godt vejr, nu hvor jeg har en fridag, men der er jo også en dag i morgen!

  SvarSlet
 3. Ja det er rart med solskinsbilleder fra i går, når det er sådan et vejr. Jeg glæder mig over, at vi endelig har fået regnvejr her. Dvs. ½ time har det regnet nu, men bedre end ingenting.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 4. Ja, her på Nordfyn har det regnet næsten hele dagen, så drivhusmændene måtte tage hjem - øv. Men sådan en efterårsdag - som det jo minder om - har nu altså også sin charme. Kan faktisk godt lide efteråret :-))

  Håber, du får en dejlig weekend - og gode billeder som altså selvfølgelig ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 5. Hej Signe.. Jeg synes at din 'Green envy' fra foråret er rigtig fin! Jeg har den ikke selv (endnu), men når man ser den her, så bliver man da fristet. :) Det er nærmest som om at den har et lidt gammelt look, men på en lækker måde.. :o)

  God weekend..
  Venlige hilsner herfra

  SvarSlet
 6. Green Envy er meget flot i sin egen lille diskrethed - Solhatte er vist kommet for at blive til mange flere i vores haver.

  SvarSlet
 7. Solhatte kan altid bringe sol i sindet også når regnen vælter ned, men de tager sig nu bedst ud i solskin. Og i morgen skulle vi heldigvis få en rigtig fin dag der bare skal nydes i fulde drag.
  Mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
 8. Hej Signe
  Dine solhatte ser ud til at trives rigtig, rigtig godt, det er ellers en af de stauder der volder mig mest besvær - desværre, når man nu så gerne vil have store lækre eksemplarer.
  Go' søndag:0) - hilsen Pia

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...