mandag den 10. september 2012

Jeg arbejder videre på gårdspladsen

Jeg arbejder støt og roligt videre med min gårdsplads-pergola/indramning, så gårdspladsen ligner igen en byggeplads, som den stort set har gjort det, siden jeg flyttede ind i huset. Men når jeg er færdig med dette projekt, så er jeg efterhånden ved at være nået til vejs ende med gårdspladsen - det bliver bare SÅ dejligt endelig at kunne sætte et (foreløbigt) punktum :-)


Som man kan se, så begynder den første side så småt at tage form. Alle tre stolper er kommet i jorden, overlæggeren er på plads, lægterne til halvvægen er også skruet fast, og lige nu er jeg igang med at save de brædder til, der skal bruges til halvvæggen.  


De skal lige have en gang sort maling, før de kommer op, og så kan jeg komme igang med at få ordnet bedet her i hjørnet. Der kommer en lav ramme omkrigng bedet af sorte brædder, som jeg også lige skal have bygget, og så skal der graves grus og sand væk og fyldes op med god jord, før jeg kan komme til at plante det til.Bagefter kommer resten af pergolaen/indramningen langs med hækken. Pyha, det er altså et større projekt det her, så for ikke at miste modet, tror jeg bare, at jeg i første omgang vil nøjes med at fokusere på at få halvvæggen og bedet færdigt - så skal det andet nok komme senere ;-)

12 kommentarer:

 1. JA, det er godt med delmål! Det bliver forrygende, Signe!

  Må vist vise Per, hvad du har gang i. Det var jo også ting, jeg kunne (og ville) have kastet mig over før "år nul"/da jeg slog knolden, men nu har sækkepiben fået en anden lyd, ved du.

  Jeg nyder at følge med i dine gøremål.
  Keep on smiling!

  SvarSlet
 2. Hej Signe det ligner nok en byggeplads, som hos os andre til tider. Men det ser spændende ud, jeg kan ikke se om du støber stolperne direkte i jorden, i så fald vil jeg advare dig om at det nok ikke holder for længe 5-7 år. Mine var i hvertfald rådnet. Det bedste er at bruge galvaniseret stolpefødder

  SvarSlet
 3. Du er så sej Signe :-)
  Det bliver rigtig godt, dit pergola-projekt.
  Knus Lone

  SvarSlet
 4. På det sidste billed fornemmer man rigtig starten på "et haverum" - det bliver helt sikkert rigtig flot.
  God arbejdslyst :o)

  SvarSlet
 5. Det begynder da at tage form :-))
  Byggerod kommer man ikke udenom, men pyt, bare resultatet bliver godt.
  Fortsat god arbejdslyst.

  SvarSlet
 6. Ja det er meget at stå med når man er alene om det, så det er fornuftigt med delmål.
  Det ser supergodt ud, Signe:o)

  SvarSlet
 7. Handy woman, det er du altså. Det kommer til at se godt ud :)

  SvarSlet
 8. Ja det er da et større projekt, du er i gang med, men hvor er du sej, at du kan finde ud af det. Det ville jeg ikke kunne. Så må vi se hvor længe, det varer inden du finder på et nyt projekt. ;o)
  Det der skal i hvert fald nok blive godt som alt hvad du laver.

  SvarSlet
 9. Tak for i går. Det var en super hyggelig dag. Jeg kan se, at du kom helt hjem og fik gang i de planlagte projekter ;-)

  Det bliver en fed gårdsplads, når hele pergolaen er på plads.

  SvarSlet
 10. Du er simpelthen en super-garden-woman, så fortsæt du bare ufortrødent med delmål, så virker det ikke så uoverskueligt. Det bliver rigtig flot!
  Tak for igår, hyggeligt at ramle ind i jer... :o)

  SvarSlet
 11. Hej Signe.Ja! jeg siger også tak for sidst-superhyggeligt.Det bliver rigtigt flot med den pergola.Kan godt forstå at du tager det i nogle tempi.Så er det ikke så uoverskueligt.Godt gået.Knus Jette

  SvarSlet
 12. Jeg er sikker på, at det bliver super flot, når det er færdigt. Du er godt nok sej.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...