tirsdag den 18. september 2012

Formiddagssol på gårdspladsen


Jeg har haft fri her til formiddag og har tilbragt tiden på min gårdsplads. For en gangs skyld ikke med at arbejde med stolper og halvvægge - jeg har nemlig holdt rigtig fri, og nydt solen og tænkt tanker om livet, og haven, og hvad der nu ellers faldt mig ind, for det skal man jo også huske at give sig tid til engang imellem :-)


Og i mens kunne jeg nyde noget af det, der blomstre på gårdspladsen lige nu - f.eks. denne lille dahliaDen lille klematis, jeg fik til blogkaffe-arrangementet (kan simpelthen ikke lige huske, hvem jeg fik den af - lidt pinligt, men hvis den søde giver læser med her, må hun endelig give sig til kende). Når pergolaen er færdig får den en stolpe, den kan kravle op i, men lige nu fylder den ventetiden ud med de sødeste lyserøde blomster :-)


Krysantemumen var også en gave fra blog-kaffen - den var fra Susanne/Heaven (er jeg næsten sikker på). Min hukommelse er vist ikke, hvad den har været - og man skal jo nok ikke regne med, at det bliver bedre med alderen ;-)


Både storkenæb og ærteblomster blomstrer fortsat i rosenhøjbedet, og et par af roserne viser knopper, så måske er der en lille blomstring til på vej :-)


Nu kalder arbejdet og jeg må se at afsted, men jeg kan lige nå et billede af den lille floks Eden's Smile - min absolutte yndligs-floks :-)

Ha' en rigtig dejlig dag!

17 kommentarer:

 1. Så mye fint som fortsatt blomster hos deg! Den klematisen var søt. Eden's Smile er virkelig flott. Det navnet må jeg merke meg. Det er ikke bare du som er glemsk ;-)

  SvarSlet
 2. Skønne billeder med sol på, dejligt på rn lidt trist dag med byger i flæng hver gang man tror nu er det ud så regner det igen.. Så tusind tak for kigget. Hilsen Helle

  SvarSlet
 3. Det var da en god fordeling af din tid, Signe. Sol og fri - overskyet, regnfuldt og arbejde. Sådan!

  Jeg er mærkeligt nok ikke til "Chrysser". Det er én af de meget få blomster, jeg ikke bryder mig om. MEn dine er da helt bedårende.

  Skulle måske alligevel overveje dem...Hmm.

  OG et lille smil fra selve paradis, dét kan man da kun blive glad af!

  God arbejdslyst!

  SvarSlet
 4. Kære Signe
  Min hukommelse er faktisk blevet meget, meget bedre på mine gamle dage (jeg er nu 74), og jeg tror, at det har noget at gøre med, at jeg ikke stresser rundt mere, men også at jeg stort set kun beskæftiger mig med det, jeg har lyst til, så .....
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en opløftende nyhed - håber også min hukommelse bliver bedre med tiden :-)

   Slet
 5. Beautiful flowers, beautiful colours, wonderful photographs. I am greeting

  SvarSlet
 6. hej Signe.Dejligt at du bruger en halv dag til "bare" at sidde og nyde dit lille hus og gårdsplads.Er sikker på at du har tænkt kreative tanker.

  Vi knokler stadig med vores bede.Har nu fået plantet alle de tre store
  -to rhodoer og den opstammede parykbusk.Min mand er gået i gang med trædestien,men vi skal ud og finde flere sten.Så det er bare derudad.
  God dag til dig Jette

  SvarSlet
 7. Hej Signe
  Syvende himmel billeder - lige hvad der skal til på en grå dag :-)
  Margareth Hunt hedder clematisen. Du fik den af mig og jeg har den også selv, den er yndig, ikke. Miin har mange knopper endnu.
  Knus
  Rose
  Ps. Er der kommet nogle rødder på stiklingerne af Klatrehortensiaen endnu? Jeg er lidt spændt på om de overlevede ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå, så det var dig :-)
   Jo, den er meget, meget yndig den lille klematis, og ser ud som om den har det godt, selvom den ikke har fået sin blivende plads endnu.
   Og der er i øvrigt masser af fine rødder på klatrehortensiaen, så det må siges at have været en succes!

   Slet
 8. Ah, hvor jeg nød lige at sole mig i din formiddagssol :-) Jeg står ikke så tidligt op, så solen forsvandt hurtigt. Men jeg har nu heller ikke tid til haven idag og nøj, hvor vi mangler regn. Så det er ok.
  Hvor er din nye Clematis sød. Måske jeg skulle prøve at finde et sted jeg kunne sætte nogle stolper, så jeg kunne 'få brug' for flere Clematis ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det skønt at høre fra dig igen Hanne - jeg har tænkt så meget på dig :-)

   Slet
 9. Dejlig lyserød tirsdag hos dig:)

  SvarSlet
 10. Dahliaerne der vises på bloggene i dag er da ualmindelig smukke, din ikke mindst. Jeg ville da ønske, jeg havde været med til blogkaffe, det var da nogle skønne planter, du har fået.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 11. Hej Signe. Dine dahlier er virkelig kønne men jeg kunne også godt lide din krysantemum. Det lyder til at være en dejlig fridag. Du har helt ret, vi skal huske at bruge lidt tid på eftertænksomhed.

  SvarSlet
 12. 1000 tak for alle jeres søde kommentarer :-)
  Knus
  Signe

  SvarSlet
 13. Hej Signe.
  Sikke nogle skønne farver du har i din efterårshave. Du er godt nok blevet begavet med nogle skønne planter, sikke en dejlig overraskelse det må ha' været den dag du havde blogkaffe.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...