tirsdag den 2. juni 2015

Drive-by shooting

I går aftes var jeg en tur i Nykøbing S for at hente min datter. Det var lige omkring solnedgang, da vi kørte hjem gennem det smukke landskab, og jeg var nødt til at standse flere gange undervejs for at finde kameraet frem og skyde et par billeder.


Min datter har efterhånden vænnet  sig til, at jeg pludselig kan finde på at holde ind til siden, fordi jeg har fået øje på et eller andet, som jeg bare MÅ tage et billede af - hun kalder det lidt humoristisk for drive-by shooting ;-)

Det første billede er udsigten fra Høve ud over Sejerøbugten, mens de to sidste er taget lidt syd for Nykøbing, hvor den opgående fuldmåne spejlede sig i det stille vand.

Jeg tror aldrig, jeg bliver træt af disse smukke landskaber, og må vist bare vænne mig til at indkalkulere en lidt længere transpottid på smukke dage :-)

8 kommentarer:

 1. Smukt. Man bliver så afhængig af at tage billeder af smukke landskaber, himmelbilleder og solop og nedgange. Godt din datter er tålmodig, jeg ser også hele tiden motiver.
  Knus

  SvarSlet
 2. Hej Signe.Utrolig smukke billeder oppe fra bugten.Godt at datteren er så tålmodig.
  Ja !!! dejlige motiver er der nok af oppe hos dig
  God dag knus Jette
  SvarSlet
 3. Så smukke billeder - det var helt sikkert værd at stoppe for. Der er skønne motiver på din egn og du er en dygtig fotograf... har jeg sagt det før.. :)

  SvarSlet
 4. Smukt. Forstår godt at du bare måtte tage de billeder.

  SvarSlet
 5. Skønne, skønne billeder. Jeg kender udmærket det, med det fantastiske motiv der pludselig åbenbarer sig... jeg har bare ikke altid kameraet med!

  SvarSlet
 6. Blandt alle smukke billeder du har taget denne gang, er jeg helt vild med det sidste! Smukt.

  SvarSlet
 7. Vidunderlige og vildt smukke!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...