fredag den 29. maj 2015

Gang i køkkenhaven

Jeg tror faktisk ikke, at jeg har fået fortalt om min køkkenhave. Jeg har jo planer om, at hele forhaven skal laves til køkkenhave på et tidspunkt, og planen var, at den allerede skulle godt igang i år - og det er den heldigvis også kommet.

Gode venner har givet en stor hjælpende hånd med at fjerne græstørv, og nu begynder den efterhånden at se dejlig grøn og frodig ud. I den ene ende fylder de tidlige kartofler godt sammen med et par rækker løg og mine små asparges som jeg såede selv for et par år siden og tog med fra min gamle have. I den anden ende er der et par rækker med ærter, der nu er godt på vej.Så er der forskellige jordbær, som ikke fylder så meget endnu, men jeg håber der kommer en masse småplanter, så jeg kan sikre mig en god høst til næste år.

Og så er der selvfølgelig også kommet en siddeplads, så man nu kan sidde i solen med morgenkaffen og glæde sig over alt det, der er på vej - den egner sig i øvrigt også fortrinligt til et glas rødvin i aftensolen, og nu er bålfadet også rykket herop.

Jeg ved godt, at der er lang, lang vej igen, før haven kommer til at ligne det, jeg går og drømmer om, men jeg nyyyyder den alligevel i fulde drag, og jeg elsker mit nye liv på landet.

7 kommentarer:

 1. Du har en fantastisk fin have. Altid dejlige billeder, når man kommer forbi din side.

  SvarSlet
 2. Hvor skønt Signe. Hjemmedyrket smager bare bedre :)

  SvarSlet
 3. Hej Signe.Kan godt forstå at du nyder livet på landet...........................og din køkkenhave ser rigtig godt ud.Der er ikke noget som hjemmedyrkede grøntsager.Og synes din jord ser rigtig godt ud.
  Har lige haft besøg af familien oppe fra dir område i dag...................og fik en bakke æg fra deres høns.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 4. Hej Signe.
  Haveprocessens vej er lang og fantastisk. Og køkkenhaven ser helt storslået ud allerede. Misunder dig at du igen kan starte helt fra bunden med at kreere din have.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 5. Kære Signe
  Smukke fotografier med dejlige ord!
  Det må være dejligt at sidde med god kaffe og tænke på det, der er på vej - og nogle gange tager det jo lang tid, men så er det dejligt at have en dejlig have, høns, en dejlig datter m.m.m.
  kh
  Lars

  SvarSlet
 6. Hei Signe! Det er så flott å se hvordan din nye hage blir skapt! Tenk om du skulle vente med å nyte den til den var "ferdig"! Nei, det er viktig å nyte hagen hele tiden! Ha en deilig junihelg! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...