søndag den 3. maj 2015

Kold og smuk morgen

Der er næsten ikke noget bedre end stille søndags-solskins-forårs-morgener. Jeg vågnede tidligt og nød solopgangen, lukkede hønsene ud og gik på opdagelse i haven med en varm kop kaffe, jeg kunne lune fingrene på. Græsset var dækket af rimfrost, men det forvandlede sig til dug så snart de første solstråler nåede ned i haven.
Efter det store nåletræ blev fældet har det givet lys og luft til bl.a. de rhododendroner, der står bag garagen. Den første af dem er netop begyndt at blomstrer, og som man kan se her, er knopperne lyserøde, mens blomsterne bliver hvide med gyldne prikkede aftegninger indeni. Jeg ved ikke, hvad det er for en rhododendron, så hvis nogen af jer kan genkende den, må I endelig sige til

I skoven står de hvide påskeliljer, jeg satte i efteråret, og lyser op. Jeg har også sat prydløg, som står med store knopper, så jeg tror ikke, der går så lang tid, før de første af dem står med fine lilla kugler.I skoven står der også et par søde små selvsåede forglemmigej'er.

Forsythia-buskene blomstrer stadig i deres højtråbende gule farve. Jeg havde egentlig aldrig troet, at jeg skulle have forsythia i min have, for jeg synes de tager for meget opmærksomhed fra alt det andet, der også blomstrer nu, men skæbnen ville, at der allerede var hele tre buske i min nye have. Jeg tror måske, jeg flytter dem lidt ned i skoven på et tidspunkt.


Jeg slutter lige af med en lille collage af Othello og tøserne, der i øvrigt allerede er så trygge ved os, at de spiser af hånden. Det er altså helt vildt hyggeligt at have fået høns - og 1000 tak i øvrigt for alle de søde kommentarer til mit sidste indlæg, hvor jeg præsenterede de her tre nye beboere :-)

Ha' en rigtig dejlig søndag!

11 kommentarer:

 1. Ja det var koldt, men smukt i morges.
  Det er Cunninghams White, der er begyndt at blomstre nu.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - jeg tænkte jo nok, at du havde svaret :-)
   Knus
   Signe

   Slet
 2. Ih, skønne fotos, især af de fjerede venner:0) Bliver SÅ glad når flere får høns, for det giver bare fantastisk mening...og så er høns altså vildt underholdende. Og nylagte æg, se det er altså små skatte hver og en. Så tillykke med dyreholdet - sikker på du allerede er solgt:0)
  Knus fra Katinka

  SvarSlet
 3. Sikke nogen dejlige Mælkebøtte-billeder. Tillykke med hønseriet, hvor er de fine

  SvarSlet
 4. Tak for de dejlige billeder. Hvor er du dog dygtig til at tage billeder.
  Dine høns er fine.
  Ha´ en god søndag aften.

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig meget over dine skønne billeder.

  SvarSlet
 6. Så får du brug for æggekurven :)

  SvarSlet
 7. Wow så skønne billeder :-)

  SvarSlet
 8. Jeg synes nu, at den rhododendron ligner 'Sappho'. Er undersiden af bladene behårede, for så .....

  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...