søndag den 14. juni 2015

Nye planter på akacie-øen

Idag har jeg fået gravet stenene ned, så nu er der kommet en smal sti hen over akacieøen, og så har jeg fået flyttet lidt forskellige planter til øen, bl.a. forskellige hosta, blå sibiriske iris, hvidbrogede kærmindesøster og lidt flere storkenæb.

 Jeg tror, det bliver ret fint, når det begynder at gro til :-)

Her kan man se forvandlingen over de sidste par dage, fra skvalderkål og brændenælder ...Jeg er næsten færdig med at plante det til nu. De større planter er stort set på plads nu, der mangler bare en enkelt foran de to akaciestammer til venstre. Jeg har overvejet en gulbladet uægte jasmin, en stor bregne eller måske en stor blå hosta, men jeg kan ikke rigtig blive enig med mig selv, så nu må vi se, hvad det ender med. I øvrigt er guldregnen nu sprunget ud :-)

Jeg skal også have plantet lidt flere storkenæb, og så overvejer jeg en eller anden form for lav bunddække langs den lille sti - f.eks. en krybende læbeløs. Heldigvis, bliver man jo aldrig rigtig færdig med et bed eller en have for den sags skyld, men jeg er rigtig glad for, at jeg nu er kommet så langt med det her bed :-)

13 kommentarer:

 1. Hej Signe.Sikke en forskel på din akacie ø.Det ser bare rigtig godt ud med lidt farver og bladformer.Og storkenæb er bare en god plante der hurtigt vokser til.
  Og rigtig fint med den lille sti der snor dig ind i bedet.....................elsker små stier.
  God søndag aften i bakkerne knus Jette

  SvarSlet
 2. Hvor ser det flot ud, det du har fået lavet på akacieøen - et herligt navn iøvrigt. Du er da ikke i tvivl om hvor langt du er kommet, men som du selv skriver, er motivationen netop at man kan få plantet lidt og se resultater, og det skal jeg da love for du gør! Godt kæmpet! :o)

  Må jeg komme med et lille-bitte hjertesuk til din blog? (Her indlægges en pause, og jeg tager tavsheden som et ja...)
  Når man som jeg ikke altid får læst alle indlæg (endda så langtfra) er det rigtig rart med en indlægsliste ude i siden af bloggen. Jeg kan selvfølgelig trykke op og ned på "ældre indlæg", men det giver ikke samme overblik over, hvad jeg evt. har misset af indlæg. Dette blot ment som et forslag som evt kan effektueres til vinter, når du ikke aner hvad du ellers skal få tiden til at gå med.... ;o)
  hyggehejsa fra fru friis

  SvarSlet
 3. Godt gået, dejligt for dig at få nogle planter i :-)

  SvarSlet
 4. Det skal nok blive godt med acacieøen. Jeg har hørt en lille fugl synge om, at du kommer med til Samsø, her kan du få masser af storkenæb og lidt gode råd. Håber at se dig.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 5. Sikke et arbejde du har lavet, men resultatet er blevet flot.

  SvarSlet
 6. Herligt navn til dit bed - akacie-øen! Hvor er det blevet godt, træernes smukke stammer kommer smukt til syne med fødderne i det skønne bed.

  SvarSlet
 7. Hej Signe.
  Ja, det er dejligt, når man kan se hvor man er kommet til, og når man får brugt sin skabertrang. Det bliver bare SÅ godt.
  Vh. Malene

  SvarSlet
 8. Dit bed bliver fint - og så har det et fint navn.

  SvarSlet
 9. Sikke en forvandling, det er blevet rigtig fint og skønt navn

  SvarSlet
 10. Hej Signe, hvor ser det bare flot ud. Godt kæmpet med alt den skvadderkål og hvor er det blevet flot :o)
  Rigtig dejlig dag
  Havehilsner fra Linda
  Ps. Jeg sender dig lige en mail :o)

  SvarSlet
 11. This is a fantastic place in your garden. Oh, the old tree is wonderful and filled with good energy. A great idea to give the old man some bloom.
  Happy days
  Elisabeth

  SvarSlet
 12. Jeg vil foreslå denne: Little Lilac Geraniums Synes den dækker godt og er vældig sød. Regner med den vil udkonkurrere skvalderkålene.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...