torsdag den 4. juni 2015

Rhododendron på Dragsholm Slot

På Dragsholm Slot, der ligger ret tæt på, hvor jeg bor, har de en gammel rhododendron-have. Planterne er kæmpestore, og som man kan se her, er de fleste i fuld blomstring lige nu.

Det var faktisk søde Krea-Lone, der gav mig tippet, og i går aftes pakkede jeg kameraet i bilen for at køre et smut forbi.


Jeg var desværre lige sent nok på den, for solen stod så lavt, at den ikke længere nåede ned i haven, men jeg tog alligevel lidt billeder, som I kan se her.

Denne her lille pavillon var jeg i øvrigt ret vild med - tænk sig at sidde der, med et glas vin og nyde udsigten til solnedgangen over Sejerøbugten.


Jeg overvejer at tage forbi igen en af dagene, for at fange de store rhododendron i sol, men nu må vi se, om det bliver til noget.

Jeg kørte hjem igen mens solen gik ned og køerne dekorativt gumlede græs i bakkerne.

7 kommentarer:

 1. Billederne er nu fine alligevel, især det sidste er jeg vild med, men det kommer nok ikke bag på dig :)

  SvarSlet
 2. Hej Signe.
  Sikke nogle overvældende Rhododendron. Lysthuset måtte også gerne flytte ind hos mig, det er liiige sådan et jeg går og drømmer om:-)
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
 3. Aftenstemningen er rigtig dejlig og motiverne har fået det smukkeste lys. Sikken skønt sted!
  Kh Rose

  SvarSlet
 4. Faktisk ramte du det helt rigtige tidpunkt til fotografering af rhodondendron: i skumringen "lyser" blomsterne og er efter min mening endnu smukkere end når solen er på.

  SvarSlet
 5. Skønne, skønne billeder som altid med din personlige signatur ..... hvad enten det er med hensigt eller ej.
  Og tak for at du minder mig om Rhododendrons fortræffelighed. Pga pollenallergi må jeg som regel nøjes med at nyde den digitalt, men i år blomstrer den stadig nu, hvor Birken vist nok er færdig med at dræ, så i morgen skal jeg en tur mod Korshage her i det allerøstligste Odsherred, hvor der ligger et par helt vidunderlige, meget gamle, private Rhododendronhaver.

  Glædelig sommer
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...