torsdag den 9. maj 2013

Regnvåde tulipanerSom jeg viste i går, så er de kulørte tulipaner i forhaven sprunget ud. Det er primært en blanding af forskellige Darwin-hybrider. Enkelte af dem er ensfarvede (gul, lilla og afdæmpet rød/pink), men de fleste er flerfarvede med røde, gule eller orange aftegninger. Nogen synes sikkert, at det bliver for hidsigt, men jeg synes, det er en forårsfest :-)


På den anden side af huset ser det dog lidt mere afdæmpet ud. Her er det de lilla og hvide tulipaner, der er de fremherskende.

6 kommentarer:

 1. Jeg fester gerne med - de er smukke :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Åååh, hvor de er praktfulle! Nydelige fargespill. Jeg venter fortsatt på at mine skal blomstre. Vi ligger nok litt etter med foråret her i Sverige. Får nyte dine mens jeg venter:)

  SvarSlet
 3. Vi har ikke tulipanjord her i haven, så jeg tager til glofest på bloggene, og jeg oplever egentligt, at folk generelt er blevet mindre pangforskrækkede, hvad tulipaner angår, så det ikke længere udelukkende er stilfulde tone-i-tone scenerier, der vises.

  SvarSlet
 4. De er simpelthen vidunderlige:-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes de er fantastiske! :) Sådan et vidunderligt farverigt forårsflor vil jeg også have, når jeg engang får en rigtig have. Et der kommer igen år efter år :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...