torsdag den 16. maj 2013

Gensynsglæde :-)

Lige disse dage er næsten de allerværste at være væk fra sin have. Det hele går så hurtigt. Hver dag er der noget nyt der springer ud og frodigheden er berusende efter vinteren og det tidlige forårs brune bede. Der er ingen tvivl om, at det er lige netop nu, jeg er allermest forelsket i min have.

Mit arbejde har imidlertid ført mig afsted til andre landsdele i par dag, og selvom det har været nogle både spændende og dejlige dage (og jeg i øvrigt også har set en del skønne magnolier, der var meget mere imponerende end mit unge eksemplar), så har jeg sådan savnet at komme hjem til min egen have. Og nu er jeg endelig hjemme igen :-)


Til endnu flere blomstrende tulipaner 

Og æbleblomster der er sprunget ud mens jeg har været vækJeg nåede kun lige at få den sidste aftensol med - men jeg er lykkelig lige nu :-) 


11 kommentarer:

 1. Fantastiske billeder af din magnolie med den blå himmel i baggrunden. Virkelig betagende

  Hilsen Heike
  havenmedhunden.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hej Signe.Fortryllende billeder fra din have.Din magnolie er bare så smuk.Min er allerede ved at afblomstre.......det går så hurtigt.
  Og løjtnantshjerte er da heller ikke til at stå for.Kæbte en rosa i efteråret og den er bare så stor og smuk.
  Ja! det er en dejlig tid knus Jette

  SvarSlet
 3. Skønne skønne billeder, himmelen ser helt fantastisk UD !
  K.Gro .... og velkommen hjem ;-)

  SvarSlet
 4. Åh ja, kan godt forstå du har længtes hjem. Længsel følger vist også med forelskelse, at alene det at sove er svært :) Fantastiske billeder, Signe. Hvordan går det med nyindkøbte pæon, er der tegn på knopper? De skyder jo raketfart for tiden. Kh Anne Mette

  SvarSlet
 5. Smukke billeder - ude er godt, men hjemme er bedst :)

  SvarSlet
 6. Skønne billeder. Jeg er vild med dine spættede blade ! ja, og de hvide løjtnantshjerter er jo bare så søde, når de sidder der på række.

  SvarSlet
 7. Hej Signe
  Jeg får virkelig, virkelig trang til en magnolie, når du viser sådan nogle fristende billeder!
  Mister Morse har jeg altså også alvorlig kig på og planer med at eje, den ser bare så fin ud.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 8. Dette var flott. Vakre bilder! Anne

  SvarSlet
 9. Utroligt flotte billeder. Bruger du Makroobjektiv? Er specielt vild med billeder af Kærmindesøster. Har den selv i haven flere steder. Bliver smukkere og smukkere sæsonen igennem. Mvh Søren, Dybet27

  SvarSlet
 10. Så smukt og så lyserødt.....jeg tror jeg drømmer. Velkommen hjem i dit forårsparadis Signe....og hjerterne hvor er de skønne altså. Mine er først ved at tænke på at springe ud om nogle dage hvis jeg er heldig....menhvor jeg glæder mig :0)

  Knus og god pinse
  Dorthe

  SvarSlet
 11. waue super billeder man kan se du osse holder af at fotograferer, det gør jeg osse jeg tage nærmest foto af hele mit gøren og laden.. xx dorte

  http://fastersnyttehave.blogspot.dk/

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...