lørdag den 18. maj 2013

Angelique og æbleblomster

Min absolutte yndlingstulipan er denne lyserøde skønhed med navnet Angelique. De tidligere år har jeg hvert efterår lagt nye løg i haven, for den er ikke så flink til at komme igen - desværre. 


Sidste efterår fik jeg dog ikke gjort det, men heldigvis er der alligevel et par stykker, der er dukket op i bedet under det lille æbletræ, der lige nu selv står med de fineste matchende lyserøde blomster. Det perfekte par :-) 
10 kommentarer:

 1. Ja, det er bestemt et perfekt makkerpar med de to, kan godt forstå du er glad for dem. Så er der jo heller ikke andet for, end du må på knæ hvert efterår og lægge nye løg... ;)

  SvarSlet
 2. Helt klart et perfekt match. Jeg siger som Fru Friis flere løg næste år :-)
  God Pinse Signe.
  K.Gro

  SvarSlet
 3. Man bliver helt høj af at se på din lækre billeder, hvor farverne som altid er nøje afstemt.Gid det altid var maj!

  SvarSlet
 4. Hej Signe.Smukke-Smukke billeder fra din hånd.Elsker også Angelique tulipanen....har rigtig mange af dem.Perfekt match med øbleblomsterne.Rigtig god pinse til dig knus Jette

  SvarSlet
 5. Fantastiske billeder! Dybt fascineret og inspireret af din fotokunst! og modellen taler for sig selv, en meget smuk tulipan som matcher æbletræet perfekt! Mange hilsner Karin fra Blomsterlyst

  SvarSlet
 6. Angelique er bare så fin og uheldigvis ikke så flittig til at komme igen. Jeg har uden den meget dybere overvejelse over blomstringstidspunkt plantet skumblomst i et lyserødt bed med Angelique, det er også virkelig fint, men slår på ingen måde dit blomstrende æbletræ.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 7. Perfekt og SUPER SMUKT søde Signe, de to klæder bare hinanden. Angelique er en af de dejligste tulipaner, synes jeg.
  Knus og god pinse.
  Lisbeth

  SvarSlet
 8. Hej Signe

  Som helt ny ud i havelivet nyder jeg virkelig din smukke blog, som har præcis den kombinationen af ro, inspiration, skønhed og zen, som nærer min sjæl.

  Tak :-)

  Hilsen Mette

  SvarSlet
 9. Hej Signe,

  Jeg er helt enig, den er virkelig dejlig den Angelique. Jeg har den også mange steder, og har indtil nu været heldig med at få den til at komme igen for 3. gang, men til dette efterår må jeg nok til at supplere lidt op igen :)

  Tak for skønne billeder og God aften

  Knus herfra :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...