torsdag den 9. maj 2013

Liljebiller i forårshumør

Jeg holder rigtig meget af vibeæg - en kærlighed, der har vokset sig større med årene. De blomstrer rundt omkring i haven lige nu bl.a. i selskab med perlehyacinter, som jeg i øvrigt også holder utrolig meget af. 


Og mens jeg var igang med at indfange dem med mit kamera, så fangede mit øje noget rødt, der bevægede sig på den modsatte side af vibeægget - en bille. 


Hvis jeg ikke tager meget fejl, er der tale om en lilje-bille - og den var ikke alene, men de så da ud til at være i et fantastisk forårshumør :-/

Min lille småhjerte blomstrer i øvrigt også nu.

 Også er der endnu flere tulipaner, der er sprunget ud i dag :-)Og påske- og pinseliljer i flere forskellige udgaver


Og de første af de små aurikler - de er altså bare så fine. 


9 kommentarer:

 1. Jeg har haft nøjagtig samme oplevelse. Huller i mine liljer, men kan ikke finde dyrene... når jeg så kommer til vibeæggene, sidder de forårskåde røde biller nok så fint og råhygger sig! Kan dog ikke se ar vibeæggene bliver skadet.
  Til gengæld hygger jeg mig med, at når billerne leger døde og lader sig falde til jorden, så står jeg klar med hånden og så er det goodbye for denne gang!! ;)

  SvarSlet
 2. Nå, nu ser jeg lige at dine vibeæg har fået nogle hak i kanten... Så det er åbenbart også billeføde... :(

  SvarSlet
 3. Liljebiller i dine vibeæg - verdammt!! Den må have vidst at du ikke ville fange den siden den stillede så flot op for fotografen.
  Her hygger de sig også - og jeg må nøjes med at se på;(

  SvarSlet
 4. ihh søde liljer men øv med de biller. ud af haven med dem,de æder alt.. super flotte billeder iøvrigt

  http://fastersnyttehave.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Hej Signe,
  Èn af mine Vibeæg er også blevet lak-bille føde. Men ind til for en uge side anede jeg ikke at, Vibeæg blev voldædt, af de små røde monstre :( Jeg er bare glad for at, de er så nemme at få øje på. PS. husk at fjerne deres små æg som, de sikkert har lagt...
  K.Gro

  SvarSlet
 6. Æv, jeg troede ikke at liljebillerne ville kaste sig over vibeæg også, men nu vil jeg da holde lidt øje. Hyggeriet må absolut begrænses!

  I øvrigt en fantastisk tulipanfest du har gang i, skønne glade farver er på sin plads og så er det jo også dejligt med farveafstemte tulipanbede andre steder i haven.
  knus Ulla

  SvarSlet
 7. Tak for alle jeres søde kommentarer! :-)
  Og ja, de går desværre også på vibeæggene de små forslugne biller :-/

  SvarSlet
 8. Uanset hvad, skønne livsglade billeder - og dejligt at se at du har haft tid til at nyde din have nok til at tage dem :-)

  SvarSlet
 9. Slemme, slemme biller! Jeg har slet ikke set nogen liljebiller i år, men jeg har da sådan nogle billetstempler i bl.a. tulipaner - hmmm...
  Dine forårsbilleder er som sædvanlig fantastiske!
  Hilsen Pia

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...