søndag den 21. oktober 2012

Asters og kejserbusk

Så er mine første asters langt om længe ved at være i blomst. Hvor er det fantastisk, at man stadig her i oktober kan gå og glæde sig over nye blomster, der springer ud i haven.


Blomsterne på kejserbusken er i øvrigt også ved at springe ud :-)

Ha' en rigtig dejlig søndag!

12 kommentarer:

 1. Ja, vinterasters lyser virkelig op på denne årstid. Det er bare ærgerligt at de er så kedelige resten af året. Det gælder om at finde den helt rigtige plads til dem, for så er de nemlig super.

  SvarSlet
 2. Jeg tænkte netop på dig forleden dag, da jeg så, at mit kejsertræ er begyndt at blomstre så småt.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. åh, et glædeligt gensyn med kejserbusken :)

  SvarSlet
 4. Det er en skøn farve dine asters har og står flot i kontrast til efterårsfarver. Jeg må vist ud og tjekke min kejserbusk ...
  Knus
  Rose

  SvarSlet
 5. Det var da tidligt for kejserbusken! Min har endnu ingen blomster - men det er også ok, at de først kommer om en måneds tid :)

  SvarSlet
 6. Din kejserbusk er altså noget så dejlig. Husker stadig alle de skønne billeder du viste af den sidste år :-)

  SvarSlet
 7. Jeg må have nogle asters. De er så smukke, og jeg har kun en, som var en potteplante, der kom i jorden. I år er der en blomst på den, så noget tyder på, at det skal være en anden sort ;-)

  Smuk, smuk kejserbusk :-)

  SvarSlet
 8. Det er jo nærmest forårsfarver du viser med asters og kejserbusk, de er meget smukke begge to!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 9. Keiserbusken din ser veldig pen ut!

  SvarSlet
 10. Kære Signe,

  tak for nogle pragtfulde billeder. Her hos os blomstrer Signes hvide lupiner stadig. Er det ikke fantastisk? Magen til taknemlig blomst, skal man lede længe efter, hvis bare man bruger saksen flittigt.

  Signe, jeg har sumpet rundt i alle dine lækre billeder af Blue Pearl krokus. Vil du beskrive Blue Pearl som værende lyseblå eller lilleblå? På forhånd tusind tak for svaret. Da jeg overvejer, at købe en hel del af dem, skal jeg lige være 120 % sikker. Når jeg billedgogler den, er den nærmest lilla på de fleste billeder. Men dine farvegengivelser er jo til at stole på.

  De kærligste og varmeste hilsner fra den farvehysteriske i Klisterkanalen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tante Grøn

   Hvor er det dejligt at høre, at lupinerne stadig skaber glæde - og jo det er da fantastisk, at du har kunnet holde dem igang så længe :-)

   Jeg har lavet et lille indlæg om Blue Pearl med lidt farveforklaringer, som jeg håber, kan give dig svar. Jeg ved dog ikke, om der evt. kan være lidt variation i farverne fra den ene pose løg til den anden - jeg kan bare fortælle, hvordan mine ser ud :-)

   Knus
   Signe

   Slet
 11. Kære Signe,

  jeg er helt rørt over al den tid og energi du har lagt i, at forklare og vise mig farven og de forskellige stadier på "Blue Pearl". Jeg blev rigtig rigtig glad, da jeg så dit perleblå indlæg til hende den grønne. Det er sådan en oplevelse, der gør havebloguniverset enormt berigende og opløftende. T-A-K:o)

  Stort knus retur

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...