lørdag den 9. juni 2012

Lille hilsen fra Canada


Klokken er snart ved at være 8 (morgen) her i Vancouver, Canada. Om lidt bliver min kuffert hentet, og så er det atter tid til at vende næsen hjemad, men der var lige tid til at koble på internettet og lave en hurtigt indlæg.

Det har været nogle travle dage, hvor der ikke har været meget fritid, men i går havde jeg eftermiddagen for mig selv, og det blev til en tur til Vancouvers botaniske have og den nærliggende park Queen Elisabeth - og det blev selvfølgelig også til en masse billeder. Et par af dem får i her:

Det er skønt at se lidt af verden, men jeg glæder mig nu til snart at komme hjem til min have igen :-)

18 kommentarer:

 1. Hold da op et flot sted, super billeder..

  SvarSlet
 2. Det er da nogle meget spændende steder du har været og tage billeder af. Det ser helt fantastisk ud. Synd du kun havde en enkelt eftermiddag til på egen hånd. Glæder mig til at høre mere om din tur og så lidt flere billeder :)

  SvarSlet
 3. Som altid gode billeder.
  Et dejligt sted.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 4. Det ser dejligt ud - et dejligt åndehul. Hils min onkel derovre hvis du møder ham....:-)

  SvarSlet
 5. Tak for billederne fra Vancouver, de er rigtig flotte. Jeg kan godt forstå, du glæder dig til at komme hjem til din lille have igen. Ude godt, men hjemme bedst.

  SvarSlet
 6. Ej, Signe....hvor ser det fint ud og hvor er jeg "misundelig"; jeg elsker at rejse og har kun været i Montreal (i Canada, altså). Jeg bliver nødt til at vinde i Lotto eller gifte mig til penge hvis jeg både skal have have og rejse (hehe)!

  SvarSlet
 7. Dejligt at se lidt billeder fra din tur - der er i hvert fald skønt i den botaniske have i Vancouver. Glæder mig til at se mere om din tur. God rejse hjem til lille Danmark igen :)

  SvarSlet
 8. Wouw, hvor ser det forrygende ud. Guldregnen og alium på det første billede er fantastisk. Mon ikke du går helt amok med fotograveringen, når du når træt hjem i din egen have? Glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 9. - gad vide hvad "fotogravering" er for en størrelse...!! ;o)))

  SvarSlet
 10. Det er dejlige billeder - der er et smukt mix af forskellige bladfarver:)

  SvarSlet
 11. Nu er jeg virkelig imponeret, Signe.
  Det er jo for længst slet vidt og bredt fast, at du tager nogle fantastiske, 'signeagtige' planteportrætter; men med disse billeder viser du, at du også mestrer den svære kunst at rette blikket ud i haven.
  Brava, Signe!
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 12. Wauv for nogle fine billeder. Nu er jeg endnu mere hooked på at skulle derover. Har heldigvis to adresser, hvor jeg er velkommen, det er ikke så tosset, vel?

  SvarSlet
 13. Uha hvor det ser godt ud.......og de guldregn er da helt fantastiske ;0) Rigtig god tur hjemover til din dejlig frodige og blomstrende have ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 14. Lækre billeder ... og bare rolig der er kommet masser af vand til din planter i haven her hjemme ;0)
  Go' tur hjem

  SvarSlet
 15. Det er sjæle-Lise-fotos, du har taget..... Må have været helt ubeskriveligt dejligt der.

  SvarSlet
 16. Sikke nogle dejlige billeder Signe!!
  K.Gro

  SvarSlet
 17. Hej Signe. Det ser fantastisk flot og storslået ud. Jeg håber dufår en fin hjemrejse. Glæder mig til at se, hvor meget der er sket i din have,mens du har været væk!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...