søndag den 10. juni 2012

Canada-billeder: Lake Louise og en grizzly bjørn


Jeg har taget så mange billeder i Canada, at jeg har svært ved at overskue dem, og jeg tænkte, at I sikkert ville have det på samme måde, så nu deler jeg dem lidt op i mindre portioner. Disse billeder er fra Lake Louise, der ligger i Banff National Park i Rocky Mountains. Det har ikke meget med haver at gøre, men det var så sindsygt smukt, at jeg havde lyst til at dele et par billeder med jer alligevel.Som man måske kan fornemme her, var turen der op også ret fantastisk


Indgangen til nationalparken 


Forår ved Lake LouiseVi havde et stramt arbejdsprogram, så der var desværre kun tid til at være ved søen en timestid, men da vi kørte tilbage til Calgary, så vi pludselig, at bilerne foran os holdt ind til siden og folk strømmede ud på det der mest af alt mindede om en motorvej.


Forklaringen ser i her. Bag hegnet mellem vejen og skoven var denne store bamse kommet til syne. Det sker åbenbart meget sjældent (flere af de lokale, vi mødte, havde aldrig set en grizzlybjørn i naturen). Vi stoppede selvfølgelig også op og fandt kameraer frem som alle de andre. Billedkvaliteten er ikke den bedste, da jeg desværre ikke er i besidelse af en paparazzi-linse, men man kan da se, hvad det er - og med sådan en bamse på et halvt ton, var jeg egentlig meget godt tilfreds med, at den ikke var tættere på :-)

12 kommentarer:

 1. Jeg får hjemve! Havde en kæreste i Colorado og har været i Wyoming og Canada og set utallige af den slags scenerier. Landskab og himmel er så stort, at man som fladlandsdansker slet ikke fatter det. Jeg har set en brun bjørn, uden hegn 25 m foran mig på en sti. Glemte al lærdom og spænede.........

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem Signe.
  Det er nogle flotte billeder du viser fra Canada, selvom det var et stramt program, har det da været en fantastisk oplevelse at se de smukke landskaber. Farven på vandet er da helt utrolig smuk. En sidegevinst med en grizzly bjørn er da ikke så tosset, selvom den heldigvis var langt væk.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hold da helt fast hvor må det have været en fantastisk oplevlese og være der live for der er godt nok smukt og godt det er lavet til national park så der bliver værnet om så skøn en natur.Fedt og se en bjørn.
  Hilsen HELLE

  SvarSlet
 4. Nej hvor ser det vildt ud !
  Sikke dog et sted - og så med en vaskeægte Grizzly Bjørn.
  Det må have været en helt utrolig oplevelse. Bjergene og de blanke søer, wau!

  SvarSlet
 5. Velkommen hjem i din skønne have Signe. Hvem der dog bare havde et arbejde der kan føre én ud i de kanter af verden ;0) Skønne skønne "Breathtaking" billeder af det krystalklare vand og fantastiske bjerglandskaber.........SMUKT SMUKT SMUKT....og bjørnen er imponerende tæt på syntes jeg nok - sikke en oplevelse :0)

  SvarSlet
 6. Hvor er der smukt med turkisblå sø og høje bjerge, is og sne, og sørme en rigtig canada bamse! Hvor har du været heldig, at få så fantastisk en oplevelse :-)

  SvarSlet
 7. Wouw! Wouw! Wouw! Det ser fulstændig fantastisk ud! Bjergene, vandet, modellen og ikke mindst den skønne bjørn, - sikken en oplevelse! :o)

  SvarSlet
 8. Wauw.... det er jo helt malerisk smukt :-D
  Det må have været fantastisk at opleve den smukke natur. Skønt du deler dine billeder med os.

  SvarSlet
 9. Hej igen Signe!
  I fortsættelse af min kommentar i går spørger jeg nu, om du er uddannet fotograf, for det er jo helt fantastiske billeder, du tager. Det ser meget professionelt ud. Og hvis du laver en bog, kan du godt regne med mig - og en masse andre er jeg sikker på - som aftagere.
  Tak fordi du deler så generøst med os.
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 10. Velkommen hjem Signe, fantastiske billeder du har taget med hjem til os ;o), og selv om du har haft et hårdt arbejdsprogram er det godt at du fik set en lille smule af det fantastiske land ;o). Du må gerne drysse flere billeder på os

  SvarSlet
 11. Hej Signe. Velkommen hjem. Sikke nogle fantastiske billeder fra Canada. Det må være en fantastisk oplevelse. Det var da godt, at den bjørn var bag et hegn, den kigger noget ned på jer, synes jeg nok!
  Det var fine billeder du viste fra haven tidligere. I har vist også fået regn ovre på Sjælland!

  SvarSlet
 12. Når man bliver helt stum ved at se et billede, tør jeg slet ikke tænke på, hvordan det har været at være der i virkeligheden...... Ubeskriveligt smukt ser det ud!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...