søndag den 24. juni 2012

Havebesøg hos Lone og Lisbeth


Lisbeth (Countryliv) kom med et fantastisk tilbud i går: En plads i bilen på en tur til Lone (Krea-krampen), der holdt åben have i dag. Hvem kan sige nej til det - jeg kunne i hvert fald ikke :-)

Og sikke en hyggelig dag, det har været, på trods af at vejret ikke var det allerbedste til havebesøg, men hvad gør det, når haven er skøn og værtinden er endnu skønnere ;-)


Pga. af småregn beholdt jeg kameraet under jakken det meste af tiden, så jeg beklager, at det ikke blev til så mange billeder. Her er det et af havens utallige små kreative islæt. Og sikke en fantastisk udsigt til den vestsjællandske natur - sådan en københavner som mig, bliver jo helt bjergtaget, når øjet kan vandre så langt uden at blive mødt af andet en marker, træer og himmel. Suk, hvem der bare havde sådan en udsigt!Indenfor hækken var forholdene også noget større, end jeg er vant til - og planterne ligeså. Der var bl.a. nogle gigantiske blomstrende dronningebuske flere steder i haven. Her et kig fra indkørslen og ned gennem haven. Og de bløde siddepladser under halvtaget på hytten som værtinden selv har samlet. Jeg plejer jo heller ikke at være bleg for at kaste mig ud i projekter, men må indrømme, at jeg var temmelig imponeret. Det er sgu godt gået Lone :-)


Endnu et af de kreative indslag, med et flettet vindue til verden udenfor :-)

Mens Lisbeth og jeg var der, kom der også flere andre forbi, bl.a. en der også kendte min blog, så det var jo rigtig hyggeligt lige at få hilst på.

Det var dog ret koldt så efter lidt kaffe og småkager ved brændeovnen, satte vi atter næsen mod storbyen. Men så var det, at Lisbeth kom med endnu et godt tilbud: "Vil du se min have?" Og det kunne jeg selvfølgelig heller ikke sige nej til :-)


Og så blev det til endnu et havebesøg i endnu en skøn have med endnu en skøn værtinde :-)


Hvis nogen lige nu sidder og ærgrer sig over, at de ikke var med og kunne opleve de to skønne bloggeres skønne have, så kan jeg fortælle, at både Lone og Lisbeth holder åben have i næste weekend - og begge haver er absolut et besøg værd!

Nu vil jeg haste videre med tøjvask og kuffertpakning, så jeg kan være klar til endnu en tur over Atlanten i morgen. Men hvor kommer jeg dog til at savne både bloggen og haven de næste 14 dage. Hvis jeg får tid og mulighed for det, kan det være, jeg laver et par korte indlæg fra den store verden - nu må vi se. Afslutningsvis en lille collage af nogle af de blomster, der er i min have lige nu.

1000 tak til Lisbeth og Lone for er skøn dag. Og hvis ikke jeg når flere indlæg inden jeg tager afsted, så vil jeg ønske jer allesammen nogle fantastiske sommerhavedage de næste par uger!

14 kommentarer:

 1. Uhh sikke en dejlig dag og måde at sige 'farvel' til DK for en tid. Det lyder spændende med ferie over Atlanten, er det ikke 2 gang inden for kort tid?

  Ha en rigtig god tur

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Hej Sigen
  Trods regnen ser det ud til at have været et par hyggelige besøg i skønne haver. Jeg gik over til kun at kigge billeder, men blev lidt forbavset, da jeg så, at der var spejlbassin i Lones have. Da jeg læste teksten fik jeg jo forklaringen, nu var du i Lisbeths have.
  Der var specielt et billede i Lones have, der fangede min interesse. Tre tynde stammer i jorden, som en clematis kan klatre op ad, se det var smart, det må vi også kunne lave, du og jeg. Måske får jeg lidt hjælp af Bent :o)
  Tak for skønne billeder Signe og rigtig god tur over Atlanten igen. Synd du skal væk fra din have i den bedste tid, men så oplever du nok noget andet spændende.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Det er så dejligt inspirerende at komme ud i det danske haveland og se på nogle af alle de skønne haver, der findes. Selv skal jeg ud og se på nogle haver på lørdag, og jeg har selv haft åben have i den forløbne weekend + igen på søndag den 1.7 :)

  SvarSlet
 4. Det var da et dejligt tilbud, du der blev fristet med.
  Smukke haver, begge to!

  (og ja jeg kender jo godt til, det dér, med at sukke efter en mere betagende udsigt;-)

  SvarSlet
 5. Hold nu op, for et par flotte haver - ja, vi har jo set noget til dem før fra værtindernes egne reportager, men det er altid sjovt at se igennem andres camera-linser også. Det har da været en dejlig dag, uden tvivl.

  God tur igen - ja, det er et savn med haven, men helt ærligt, så er haven der jo også til næste år, så at få lov og komme ud at opleve noget af verden er da ikke at kimse af. Glæder mig til at høre om det, men rigtig god tur.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 6. Kære Signe
  Og 1000 tak fordi du havde lyst og tog dig tid til at gøre mig selskab på turen det var super hyggeligt. Det er dejlige billeder fra Lones have, man fornemmer ikke hvor vådt det var.
  Tak for de dejlige billeder fra min have det er altid morsomt at se sin egen have med andres briller:o)
  Formoder at du har godt gang i vaskemaskinen nu? Rigtig god rejse jeg håber at du får tid til at opleve noget spændende ud over "pligterne" og glæder mig til at høre om det.
  Knus

  SvarSlet
 7. Det lyder som en rigtig dejlig dag med masser af skønne have-lækkerier :-) Begge haver ser jo dejlige ud, men det har vi nu ikke været i tvivl om, når vi har fulgt deres blogs.

  Rigtig god tur over-there og håber du denne gang får tid til lidt mere "have-relateret" end sidste gang.

  SvarSlet
 8. Tak for tipset med de åbne haver.... mon ikke man skal lidt ud og suse i næste weekend, hi hi

  SvarSlet
 9. Hej. Det lyder som en god dag I har haft i dag og sikke nogle flotte haver, I har været i. Rigtig god tur (igen) over Atlanten.

  SvarSlet
 10. Dejlige billeder fra både Lone og Lisbeths have :-)

  God tur.

  SvarSlet
 11. Det lyder som en dejlig dag trods vejret. Smukke haver :o)

  SvarSlet
 12. Sikke en skøn dag på trods af det kedelige vejr. Jeg kan godt forstå, at Lone og Lisbeths haver er med i Havefestivallen. Dem vil jeg også gerne besøge, så jeg må se om det kan flettes ind i programmet ;-)

  SvarSlet
 13. Sikke en dejlig dag Signe :-D
  Desværre har jeg ikke set Lones have endnu :(
  K.Gro

  SvarSlet
 14. Kære Signe.
  Det var dejligt at se dig igen og øv at jeg ikke havde så meget snakke-tid, men jeg måtte jo "passe" de andre gæster i regnvejret :-)
  Ha' en fantastisk tur igen igen.
  Knus Lone

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...