mandag den 19. juni 2017

Martagon lilje


Mine martagon liljer er begyndt at blomstre her til morgen. Blomsterne er ikke begyndt at krænge bagover endnu, men det kommer nok i løbet af dagen.

Det er de første jeg har haft af slagsen, men jeg håber, jeg kan få udvidet bestanden, for de er godt nok fine. Desværre er løgene lidt dyre, så jeg krydser fingre for, at de her to smider en overflod af meget livskraftige frø, når den tid kommer :-)


7 kommentarer:

 1. Ja martagonliljer er både smukke og dyre, måske hænger det sammen.
  Knus

  SvarSlet
 2. Hei. Sjeldne og flotte planter er ofte dyrere. Hos oss er plantene oftest dyrere enn hos dere, men det er det med å få ting etterhvert. Her har vi endelig full sommer. Ønsker deg en fin dag.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 3. De ser dejlige ud der er kun at håbe de formere sig i rigelige mængder.
  Have hilsen og god sommer.

  SvarSlet
 4. Din skovhave må da være lige præcis det de gerne vil have, mine sår sig lidt, men det tager jo flere år før det bliver til blomstrende planter, og så længe undgår de alligevel sjældet lugejernet.... men hist og her er en plante heldig og så bliver man godt nok glad... jeg elsker Martagon liljer og har de almindelig, men i efteråret købte jeg 4 løg her skulle give røde blomster....det er så kun den ene plante der blomstrer - de andre er visnet i toppen af en eller anden grund...men måske til næste år :)

  SvarSlet
 5. Om det er noen trøst, planter er ganske mye dyrere hos oss:-)
  I år har omtrent alt formert seg o nærmest eksplodert her.
  Nyt Martagonliljen!
  Eirin

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...