onsdag den 5. februar 2014

Jeg er et let offer

Jeg kunne overhovedet ikke stå for fristelsen, da disse sart lysegule tulipaner stod og smilede til mig, sidst jeg var ude og købe ind, så de røg selvfølgelig med op i kurven.
De er nærmest citronfromage-gule med en antydning af lime på de yderste kronblade - og så dufter de faktisk også lidt citrusagtigt.


Og forrige gang var det så dem her, der fik charmeret sig med hjem. Heldigvis var både tulipanerne, skillaen og den lille anemone ret billige, så jeg er ikke helt ruineret endnu, men må vist konstatere, at jeg er et meget, meget let offer i disse dage.

11 kommentarer:

 1. Det er så skønt med alle de forskellige farver af tulipaner man efterhånden kan få. Jeg falder også for dem. Og så er det også godt at der er danske avlere nu istedet for de importeres fra Holland. Så jeg har også støttet dem - flere gange allerede.

  SvarSlet
 2. Dejlige blomster, og hvor er det skønt at bringe lidt forår ind i huset. Jeg tror, vi er mange, der er lette ofre, når det handler om blomster her sidst på vinteren ;-)

  SvarSlet
 3. Ja, de er godt nok skønne de citrongule der...

  SvarSlet
 4. Hvor er de yndige, både tulipanerne og de andre. Ja, man er et let offer for både blomster og frøposer lige nu. Knus og hilsner fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
 5. Der skal altså lidt farver og blomster ind i stuen for at holde gejsten, inden det rigtige forår melder sig. Men der er håb derude... dag for dag!

  SvarSlet
 6. Sådan havde jeg det også i går i Føtex - vidunderlige gule tulipaner. Jeg ærgrer mig bare over, at producenten ikke oplyser, hvad tulipanen hedder, så man kan få fat i nogle løg.

  SvarSlet
 7. Jeg forstår deg veldig godt. Tulipaner er så flott å ha inne nå, for de minner om vår :-)

  SvarSlet
 8. Det forstår jeg godt, de er så smukke og bringer lys og glæde inde i stuen:o)
  Knus

  SvarSlet
 9. Ja, selvfølgelig måtte du have de smukke, gule tulipaner. De er smukke og bringer lidt forår ind i stuen :-)

  SvarSlet
 10. Ja hvem er ikke et let offer i denne tid, kun dem som ikke bryder sig om blomster. Jeg skal af sted i morgen og se om der er noget, der lokker. Dine tulipaner er i hvert fald smukke.

  SvarSlet
 11. Det er godt nok også en fin lysegul farve de har og fint "krøllet"
  Stine

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...