lørdag den 15. februar 2014

Dobbelt påskeklokke

Denne skønne dobbelte påskeklokke, som jeg også viste et billede af i går, købte jeg for to år siden på Gartneriet Spiren (fantastisk sted, som jeg kun på det varmeste kan anbefale - tjek deres hjemmeside her).


Sidste år blomstrede den slet ikke, og jeg var nervøs for, om den overhovedet ville klare sig og trives her i min have. Men nu står den derude og blomstrer så fint i forårssolen, og der er mange flere blomsterknopper på vej. Så kan man da ikke blive andet end glad :-)

10 kommentarer:

 1. Ja den er rigtig fin, jeg har også oplevet, at de springer et år over med blomstringen.
  Knus

  SvarSlet
 2. Åh, så vacker! Tyvärr så har vi lite för kalkfattig jord här där jag bor för att julrosor ska trivas, men det verkar gå bättre i krukplantering. Jag kanske ska pröva en dubbel i alla fall.
  / Luna

  SvarSlet
 3. Tak Signe, jeg blev helt beroliget af dit indlæg. Mine påskeklokker jeg plantede sidste år ser ikke ud til at vil blomster i år. Og den dobbelte er helt væk. Så nu er der håb forude :0)
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Det er en meget smuk påskeklokke du har! Jeg nød også dine skønne billeder i går. Farven er helt vidunderlig :)
  Mange lørdagshilsner
  Ane

  SvarSlet
 5. Så vacker! Jag måste se till att skaffa mig julrosor./Merja

  SvarSlet
 6. Hej Signe. Den er bare smuk, godt at der er mange knopper i den! Jeg bliver også fristet til at handle hos spiren! Vil gerne have et stenbed med påskeklokker.

  SvarSlet
 7. Sikke en smuksat du har dér Signe.... den er virkelig flot.
  Mange forårsagtige hilsner fra Susan

  SvarSlet
 8. Min dobbelte fra Spiren er ikke sprunget ud endnu, men der er store knopper.... og jeg glæææder mig til at se den. Har iøvrigt besøgt Spiren i dag..... oh, der er mange skønheder dernede, desværre synes jeg ikke at jeg har så meget plads, at jeg kan få alle mine ønsker opfyldt :-)

  SvarSlet
 9. Spiren er helt sikkert en spændende butik og der er så mange fristelser, at jeg hellere må blive væk i år. For jeg har en rygrad som en elastik når det gælder helleborus'er.
  Jeg købte forrige år og sidste år, så kan jeg passende springe et år over!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...