tirsdag den 25. februar 2014

Forventningens glæde

Der bliver mere og mere at glæde sig over i haven, og selvom de mange små spirer ikke ser ud af så meget endnu, så skaber de en masse skønne forventninger om, hvordan de vil udvikle sig de kommende måneder. 

En af de stauder, der virkelig er ved at vågne af vinterdvalen her i haven, er den hvide staudelupin Noble Maiden. Jeg såede den selv for et par år siden, og planterne er vokset godt til. De blomstrende billeder er taget sidste år i starten af juni, og dengang var de ret fine. I år ser det ud som om planterne bliver endnu større og har endnu flere skud, så måske bliver de endnu smukkere end sidste år. 
Åååhhh, hvor jeg glæder mig :-)

7 kommentarer:

 1. Hej Signe.Det er helt utrolig så langt mange af dine ting er i haven. Mon beliggenhed har noget at sige i den forbindelse. Men under alle omstændigheder glæder jeg mig osse ustyrligt til den kommende tid:)
  K.h. Grethe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Grethe
   Ja, jeg tror beligenheden betyder noget, men jeg er ikke klar over, hvor meget. Men jeg har lagt mærke til, at planterne ofte er tidligt på den her i haven.
   Knus Signe

   Slet
 2. Hej Signe.ÅH !!!!! hvor jeg også glæder mig til alle mine lupiner blomstre.
  Smukke billeder fra din hånd..................de er utrolige dine lupiner.
  Har dem også selv i 5 farver.......er bare vild med dem.
  God solskinsdag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja, lupiner er bare så skønne, men jeg har ikke så mange farver som dig, og de hvide er dem jeg har flest af, fordi jeg såede en hel pose frø for nogle år siden.
   Knus Signe

   Slet
 3. Hej Signe
  Nu må jeg vist snart ud af vinterdvalen og få set til sommerhushaven - mon min sidste "Signe lupin" har klaret den kolde våde vinter på nordkysten...det håber jeg. Jeg kan se at jeg må fornye bestanden jævnligt, da de ikke max-trives hos mig.
  Jeg glæder mig til foråret - håber på fornyet energi og at jeg måske kan ramme din flotte tulipan blomstring i år.
  Knus fra Berit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Berit
   Når vejret er så dejligt, som det har været de sidste par dage, så er den næsten ikke noget så skønt som at komme i haven, så jeg kan godt forstå at nordkysten kalder. Du er i øvrigt også altid velkommen her i haven, og jeg skal nok give et varsel, når tulipantiden nærmer sig her :-)
   Knus Signe

   Slet
 4. Igen smukke billeder, der bringer lovningen om sommer nærmere :)

  Siden du viste din hvide lupin første gang, har jeg været vild med den. Jeg har jo desværre et begrænset antal krukker, men hver år bliver jeg fristet... mon jeg skulle prøve den i år...?

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...