mandag den 17. juli 2017

Præriebedet trækker ud

Jeg havde regnet med, at jeg for længst var blevet færdig med mit nye præriebed, men processen er ikke gledet helt så hurtigt, som jeg i min optimisme havde forestillet mig. Noget er der dog sket.I sidste uge var min gode ven Claus forbi og fik gravet de tre træer op, der skulle fjernes.

Som man måske kan se, når man sammenligner med de to mindre før-billeder her, så har det virkelig åbnet op ud til engen og lukket den meget mere ind i haven, og jeg er rigtig glad for, at jeg nu har fået mere udsyn.

Jordbunken er også helt væk nu, og jeg er igang med at genbruge græstørven, der skal fjernes fra bedet, til at få reetableret plænen, der hvor bunken og bedet langs drivhuset har været.

Jeg er dog langt fra færdig med at få nedlagt bedet ved drivhuset, da der er en del planter, der skal graves op og løbende plantes andre steder i haven, og sådan har den slags projekter det jo med at gribe om sig.

Jeg håber dog på, at jeg kan nå så langt, at jeg kan få de ventende prærieplanter i jorden i løbet af ganske få dage.


Jeg tror, det bliver SÅ godt :-)

4 kommentarer:

 1. Hej Signe.
  Ja, det går ikke altid så hurtigt, som man kan få det til, inde i sit hoved. Der sker alting bare sådan lige vupti. Men når først man har set det for sig, har man jo på den anden side en god motivation, til at nå dertil i den virkelige verden også.
  Og ja, det bliver da bare SÅ godt. Med marken i baggrunden, kommer det garanteret til at se ud som om prærien bare fortsætter derudaf. For ikke at gøre det alt for svært for dig selv, ville jeg dog lade en lille græsstrimmel gå langs skel. Lige bred nok til plæneklipperen. På den måde kan du holde bedet fri fra det ukrudt der uundgåeligt vil komme ind fra skel mod marken. Tro mig, jeg kæmper selv den samme kamp, så jeg ved en lille græsstrimmel faktisk er en stor hjælp.
  Rigtig god arbejdslyst med dit spændende projekt. Jeg glæder mig til at følge med i den videre udvikling.
  Rigtig god sommer.
  Knus
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene
   Tak for din hilsen. Græsbarrieren mellem bedet og engen er allerede indtænkt i planerne - på det første stykke såede jeg græs for en måneds tid siden, så det begynde også at ligne noget. Jeg har nemlig også tidligere kæmpet en ulige kamp med ukrudtet, som jeg nu fremover vil overlade til græsslåmaskinen :-)
   Knus

   Slet
 2. ja det er nok lidt af en kamp når naturen er så tæt på, men hvor er det altså også smukt- så du må lide lidt for skønheden

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man skal lige huske at tage sine forholdsregler, men jeg tror at bedet bliver ret let at holde, når først, jeg har fået det ordentligt igang, da det er ret nemme og nøjsomme planter. Ud over græsbarrieren, så skal jorden også finkæmmes for skvalderkåls- og kvikgræsrødder der, hvor der ikke har været græs, så det er der også lidt arbejde i. Men jeg er ikke i tvivl om, at jeg virkelig kommer til at nyde bedet, da det ligger lige udenfor mine stuevinduer :-)
   Knus

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...