torsdag den 16. marts 2017

Blomsterfotografering

Efter flere opfordringer har jeg bestemt mig for at lave en lille serie om blomsterfotografering på min hjemmeside (www.signegoldmann.dk).

Det vil være nogle af de samme råd, jeg også giver, når jeg holder foredrag og kurser. Jeg bestræber mig på ikke at blive alt for foto-nørdet, men give råd, som man også kan have glæde af, selvom man ikke er nogen haj til at betjene et kamera eller måske har et kamera, der ikke er specielt avanceret.

Det første indlæg i serien handler om at lege med dybdeskarpheden, og bliver nok langt det mest nørdede, så det håber jeg ikke, at I lader jer afskrække af - indlægget kan læses her

Jeg kan i øvrigt afsløre, at det næste indlæg kommer til at handle om at lege med lyset.

Jeg håber, at I vil synes, det er interessant :-)

6 kommentarer:

 1. Fin idé Signe, jeg kigger straks ind.
  Mon du kommer til Samsø i år, så vil jeg nemlig lave nogle krokus potter til dig.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja, mon ikke jeg også kommer til Samsø igen i år - det er jo ved at udvikle sig til en tradition (og der er jo ikke så langt til færgen fra mig). Så krokuspotter vil jeg da tage imod med kyshånd :-)
   Knus

   Slet
 2. Godt vi får lavet nogle stykker til dig. Jeg har lige sat din anden blog på min blogrulle :)
  Knus

  SvarSlet
 3. Tak for et lærerigt indlæg. Det må helt klart afprøves. Jeg må indrømme at auto har været den foretrukne funktion (ret pinligt når man er ejer af et canon eos 50D - sådan er det at være gift med en mand, der elsker gadget :-)). Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Mette :-)
   Jamen så er det jo bare med at komme igang. Det kræver selvfølgelig en lille tilvænningsperiode, men det går for det meste ret hurtigt, specielt hvis der ikke går for lang tid imellem, at man bruger kameraet. Til gengæld giver det en meget, meget større kontrol over resultatet. Det er det hele værd :-)
   Knus

   Slet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...