onsdag den 14. september 2016

Jeg holder foto-kursus den 25. september


Jeg har truffet en rask beslutning om, at afholde et foto-kursus om have- og blomsterfotografering den 25. september - altså allerede om 1½ uge.

Flere har spurgt efter det, men min egen have har været lidt forsømt hele sommeren, så jeg synes ikke den egnede sig som kulisse, og egentlig havde jeg regnet med at udskyde det til foråret.

Da jeg snakkede med Birkegåerdens Haver (der bl.a. har det smukke præriebed, som jeg har taget billeder af til VoresVilla), så tilbød de, at kurset kunne holdes hos dem den 24. september. På det tidspunkt er haverne lukket ned for besøgende, men der er stadig masser af blomster.

På trods af den korte frist, har jeg valgt at springe til, så nu krydser jeg fingre for, at jeg kan nå at få tilmeldinger nok til at kurset bliver til noget (min. 6 og max. 12 deltagere).

Det er et heldags-kursus kl. 10.30 - 17 og prisen er 500,- kr. (inkl. kaffe og lidt frokost).

Og I må meget, meget gerne hjælpe mig med at dele linket på facebook, så alle der kunne være interesserede når at se det i tide. Linket ligger allerede på min fotograf-side på facebook, så man kan bare gå derind og trykke "del" på linket.

Hvis I følger linket kan I også læse meget mere om kurset.

Det bliver spændende at se om det lykkes - og ellers må jeg jo bare prøve igen til foråret med lidt længere tilmeldingsfrister :-)

8 kommentarer:

 1. Hvis det foregik i Jylland, ville jeg meget gerne deltage.

  SvarSlet
 2. Super Signe, jeg elsker raske beslutninger, og det at det ikke er 5 mdr ude i fremtiden. Rigtig meget held og lykke, håber du får fuldt hus! Kommer dog ikke selv.
  Så er den også delt på fb af mig:-)
  Hilsner Anette

  SvarSlet
 3. Det lyder spændende med et fotokursus, desværre er det lidt for langt væk for mig.

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det spændende! Jeg kunne bestemt godt tænke mig sådan et kursus hvis det var i Jylland. Håber du får fuldt hus, - et er sikkert du er meget dygtig!

  SvarSlet
 5. Håber du får mange tilmeldinger så kurset kan gennemføres.

  SvarSlet
 6. 1000 tak for opbakningen - og tak til jer, der har delt opslaget på facebook. Nu håber jeg, at der når at komme tilmeldinger nok.

  Noget kunne jo tyde på, at der også er stemning for et kursus i Jylland. Jeg tvivler på, at jeg kan nå det i år, men jeg vil bestemt gå videre med ideen, og så kan der måske komme et kursus til foråret. Hvis nogen har gode ideer til, hvor det kunne være, må I endelig sige til.

  Knus
  Signe

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...