fredag den 16. september 2016

Flere billeder fra Birkegårdens Haver

I går var jeg forbi Birkegårdens Haver, hvor jeg skal holde foto-kursus den 25. september. Det kom der er hel del billeder ud af, som kan ses på min fotograf-hjemmeside her7 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er der smukt! Det lyder som alletiders idé med kurset. Jeg håber det bliver det første af mange :-)
  Hilsner fra Nana

  SvarSlet
 2. Hej Signe, det ser ud som et sted jeg godt kunne tilbringe en dag....Og fotokursus kunne jeg helt klar også godt bruge. Håber det bliver fuldt besat.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
 3. Kære Signe. Fantastiske billeder igen, det er da en ren fornøjelse at kigge på. Har delt dit kursus på facebook, så jeg håber du får deltagere nok til det, og har lyst til at holde endnu et på et andet tidspunkt, for jeg kan desværre ikke deltage, ØV. Med de bedste ønsker om at det bliver en god oplevelse og et godt kursus... Kærligst Merete

  SvarSlet
 4. Hej Signe. Det er flotte billeder. Held og lykke med kurset.

  SvarSlet
 5. øjjj, flotte billeder, det er da også alt for længe siden at jeg har været i Birkegårdens Haver.... kan det mon passe at det snart er 20 år siden... vi havde min mor med, hun sat i kørestol og var meget syg.... ups, nu bliver jeg sgi helt ked af det. Må hellere fokusere på billederne igen

  SvarSlet
 6. Hej Signe!
  Så vackra bilder.
  Ha en fin söndag /Marika

  SvarSlet
 7. 1000 tak for jeres søde kommentarer - og en stor tak til jer, der har delt mit kursus på facebook eller andre steder :-)
  Knus
  Signe

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...