lørdag den 12. marts 2016

Vintergæk i kunstig morgensol

Jeg har altid sværget til naturligt lys på mine billeder - ikke mindst, når jeg skulle fotografere blomsterne i haven. Men jeg kommer ud i flere og flere situationer, hvor jeg godt kunne bruge mere lys, eller noget andet lys på f.eks. portrætter for at få den rigtige stemning, og derfor har jeg også anskaffet mig en rigtig god blitz. Jeg havde dog ikke forestillet mig, at den skulle bruges i haven, men for sjov tog jeg den alligevel med en tur ud i den grå morgendis her til morgen for at se, om den også kunne bruges til vintergækker.

Her han man se det samme motiv med og uden blitz - den sidder ikke på kameraet, men er placeret skråt til venstre bag vintergækkerne, så lyset kan skinne igennem dem.


Teknikken skal helt klart forbedres, men jeg er ret sikker på, at det ikke bliver sidste gang, den kommer med i haven. Jeg holder nemlig rigtig meget af solskinsbilleder, og hvis jeg ikke lige har vejret med mig, kunne lidt kunstig morgensol sikkert også friste en anden gang :-)

Ha' en rigtig dejlig weekend - forhåbentlig med masser af rigtig sol!

4 kommentarer:

 1. Hej Signe. Hvor er det bare en stor forskel det giver med blitzen. Også en dejlig dag, med forhåbentlig en masse af den rigtige sol.
  Kram fra Linda

  SvarSlet
 2. Kunstlys på planterne kan være utrolig stemningsskabende også selv om man ikke skal fotografere, men bare kikke på dem om aftenen:-)
  God fornøjelse med træningen, og god weekend.

  SvarSlet
 3. Så fina bilder, på härliga snödroppar.
  Ha en fin helg!
  Marika

  SvarSlet
 4. Det blev jo faktisk nogle ret flotte billeder ;-)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...