onsdag den 2. september 2015

Magnoliebed part III

Så er jeg næsten blevet færdig med det nye magnolie-bed. Der er fjernet græstørv på begge sider af stien, og de større planter er kommet på plads. Der mangler stadig en del småplanter (bl.a. de sidste af de mange storkenæb, jeg havde med hjem fra mit besøg i Høneballehaven), men jeg satser på, at de bliver befriet fra deres midlertidige potte-tilværelse og kommer på plads i bedet løbet af de næste par dage.

Når man går fra gårdspladsen ind i haven og vender blikket til højre mod akacie-øen, ser udsigten nu sådan her ud.


Og sådan her, når man ser det fra Akacieøen.

Sammen med bassinet og Akacieøen er det nye bed med til at skabe rammerne om et mindre haverum, hvor der kommer til at være nogle siddepladser af en slags i den en ende ved bassinet (hvor havestolene står lige nu) og hængestolen i den anden ende. Virkningen vil jeg jo først for alvor kunne se, når de nye bede vokser lidt mere til, men man kan allerede nu fornemme rummet, og jeg tror det bliver rigtig fint med de to stjernemagnolier, der kommer til at danne indgangsportal til stien. Man kunne jo godt ønske sig, at man lige kunne spole tiden et par år frem, så man kunne se resultatet, men jeg bliver nok nødt til at væbne mig med tålmodighed og glæde mig over, at planterne nu er kommet i jorden, så de kan begynde at vokse - processen er igang :-)

6 kommentarer:

 1. det ser jo bare så godt ud, og det harmonere rigtigt med hinanden om det omkring de to bede. Du har været meget ihærdigt.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at blive vældig hyggeligt.

  SvarSlet
 3. Hej Signe.Utroligt hvad du allerede har fået lavet oppe i bjergene.
  Det ser rigtig godt ud med dine magnoliebede.
  Dejligt at du kan se at der nu sker noget i din skov.
  Fortsat god arbejdslyst deroppe knus Jette

  SvarSlet
 4. Så spennende hage du har,
  hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Der sker sørme fremskridt med magnoliebedene. Det ser superhyggeligt ud, og jeg tro, det kommer til at fungere rigtig godt, når planterne vokser til.

  SvarSlet
 6. Dejligt at det går fremad, Signe :)

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...