fredag den 4. september 2015

Magnoliebed før og nu

Så lykkedes det mig endelig at få alle småplanterne på plads i det nye magnolebed. Det er jo ikke fordi man på billedet her kan se den helt store forskel fra mit sidste indlæg, og det bliver nok først til næste år, at de nye planter for alvor dækker den bare jord, men jeg havde lige brug for at markere, at jeg nu endelig er blevet færdig :-)
For sjov skyld sad jeg og bladrede lidt tilbage i mine billeder, for at se, hvordan denne del af haven så ud tidligere på året - og jeg fandt forskellige billeder taget fra næsten samme vinkel. Billedet herover er fra starten af juni, hvor der stadig var blomster i de sidste rhododendron, og hvor jeg netop havde opdaget, at der gemte sig et bassin under græstørven.


Her midt i juni, er akacie-øen blevet befriet for skvalderkål, brændenælder og småbuske.

Billedet herover er fra midt i juli, hvor der lige er blevet fældet en del træer


Og her kan man så se, hvad der er sket på de sidste par uger. Det er i øvrig også lidt sjovt at se, hvor godt de nye planter på akacie-øen er begyndt at fylde op.

Så, jow, jow, der er da sket noget i haven i år, selvom man nogle gange kan få fornemmelsen af, at man ikke rigtig kommer nogen vegne - men så er det jo godt med billeder :-)

9 kommentarer:

 1. Hej Signe Det ser da bare rigtig godt ud. Skal nok blive fantastisk når det vokser til og magnolierne blomstrer. Det bliver et helt lille paradis. Kh Tina

  SvarSlet
 2. Ja det er godt med billeder, så man kan se, der sker noget, en gang imellem kan det godt føles som om, der ikke sker noget, men det gør der heldigvis. Det kan vi jo også se, det er altid spændende at lave nye bede.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej Signe, jeg må indrømme at jeg ikke har været inde på din blog i et stykke tid, så derfor kan jeg da sagtens se forskellen. Dit er godt nok noget af et stykke arbejde du har lagt bag dig.
  Godt du har taget en masse billeder, det er altid rart at have når man kigger tilbage.
  Jeg håber snart at få tid til at komme op og se til dig.
  Kram fra Linda

  SvarSlet
 4. Fotodokumentation er rigtigt godt :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det sjov at se hvordan det forandrer sig, du vil blive glad for at have billederne senere. Jeg kigger af og til tilbage i fotoalbummet, for at se hvordan vores have har udviklet sig over de 36 år vi har boet her.

  SvarSlet
 6. Hej. Det var sjovt at se. Fotos er vigtige i en have, for man kan nemt glemme hvordan det så ud til at begynde med.

  SvarSlet
 7. Der sker da virkelig noget, Magnolier i haven er en god investering de bliver bare finere og finere som årene går. Det der med foto dokumentation er også en af grunden til jeg blogger, det er så fedt at kan gå tilbage og se haven fx sidste år ved samme tid, eller inden man lavede om eller noget andet.

  SvarSlet
 8. Kjære Signe! Dette kommer til å bli en virkelig drømmehage! Jeg synes det er utrolig hvor mye du har fått utrettet denne sommeren! Det er en sann inspirasjon å følge innleggene dine! Ha en deilig lørdag! Klem fra Anne-Kristin

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...