søndag den 8. februar 2015

MIN SKOVBUND


Jeg har været en tur i skoven i dag - min egen skov. Jeg synes altså stadig, det er lidt vildt, at jeg har min egen skov, og jeg har ikke engang været rigtig på opdagelse i den endnu, men i dag kom jeg godt rundt, også i de knapt så fremkommelige dele af den (der ligger en del væltede træer og spærer rundt omkring).


Nu hvor der ikke er blade på træerne endnu, var der frit spil for solen i skovbunden, og specielt det smukke lysegrønne mos fangede min opmærksomhed.

Flere steder var der også forskellige svampe. Jeg har i øvrigt overvejet, om jeg skulle købe noget svampemycelium og plante i nogle af de mange træstubbe - det kunne da være ret fedt, hvis man kunne blive selvforsynende med østershatte og shiitake om nogle år :-)

4 kommentarer:

 1. Lykken må være at have sin egen skov - du er en heldig pige.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 2. Godt nok nogle smukke fotos. Det må være skønt med sin egen skov :-)

  SvarSlet
 3. Kære Signe
  Hvor er det dejligt at læse om dit nye hus med have og egen skov. Det glæder mig, at du har fundet et dejligt sted, som du kan bygge op med alle dine skønne idéer. Og held og lykke med dit nye job som havefotograf og reporter. Jeg vil glæde mig til at høre endnu mere om det hele :-)

  SvarSlet
 4. Egen skog og bekk, og for en beliggenhet !! (Min mann ble nesten misunnelig)
  Vi reiser Danmark på kryss og tvers hver sommer, nyter landskapet og er innom noen
  besøkshaver. Det er virkelig et deilig land :-)
  Fortsatt lykke til.!

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...