tirsdag den 10. februar 2015

JEG DRØMMER OM HVIDE TÆPPER

Så er de fyldte vintergækker i kanten af skoven ved at åbne sig. De har stort set ikke fået nogen sol, fordi den ikke når højt nok på himlen, til at komme fri af huset, men i dag er den kommet så højt, at den lige nåede ned og hilse på dem - og jeg var hurtig nok med kameraet til at fange det :-)

I baggrunden kan man i øvrigt ane, at dette ikke er den eneste klup vintergækker - og mange af de andre her er også fyldte. Nøj, hvor skal der gang i løgdelingen, når de er afblomstret, så jeg kan få skabt mig de smukkeste hvide fyldte forårstæpper med årene - jeg kan allerede se det for mig :-)

4 kommentarer:

 1. Det bliver spændende for dig at se, hvor mange vintergækker der dukker op rundt omkring.
  Der kan være mange løg i sådan en tot, så begynder du at dele dem, varer det ikke længe før du har mange. Jeg kan se, at jeg allerede kan begynde at dele nogen af de vintergækker, jeg plantede for knap 3 år siden :-)

  SvarSlet
 2. Ih, jeg synes det er så spændende at følge med i dit nye liv/projekt :) og dine billeder er helt fantastiske.

  SvarSlet
 3. Så nydelige de er! Jeg har ikke så mange av dem, og klarer aldri å få tatt fine bilder av dem. Tror jeg må investere i en macrolinse etter hvert! Ha en deilig tid i hagen! Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
 4. Uha ja........jeg ser det også for mig.......det bliver sååååååå smukt Signe. Knus

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...