mandag den 10. juni 2013

Vestbedet før og efter

Mit nye arbejde har krævet en meget stor del af min energi, hvilket haven bærer tydeligt præg af (i fredags, har jeg i øvrigt været igang i tre måneder, så nu er prøvetiden overstået :-)). For ikke at forfalde til selvbebrejdelser over havens tilstand, så er det altid et godt middel med lidt før og efter billeder. Her er det bedet på vestsiden af huset, som jeg gik igang med at grave ud til sidste forår.



Dengang så det sådan ud.




Og her til morgen kunne jeg sidde og drikke morgenkaffe med denne skønne udsigt :-)


Ha' en rigtig dejlig dag!

5 kommentarer:

  1. Jeg syntes det er dejligt :) og den Høje skærmplante er skøn.
    KH
    Marianne

    SvarSlet
  2. Altid et stort arbejde når man skal det hele igennem, i sådant et bed,men resultatet er blevet lyst og luftigt.

    SvarSlet
  3. Deilig, vilt og vakkert . Du har en skjønn vesthave. Før og Etter bilder er veldig nyttige , man blir litt blind på hva man har gjort og hva som var utgangspunktet.

    SvarSlet
  4. Hej Signe.Ser er da sket en masse med din vesthave.Og Rom blev ikke bygget på en dag Knus Jette

    SvarSlet
  5. Det blir en sånn evig drakamp mellom jobb, hus og hage på disse tider av året. Mye som skal gjøres og antall hender kunne vært flere. Vi hageelskere skulle hatt fri fra mai til september! Snart skal vi vel ha litt ferie og da får ihvertfall vi mere tid til hage. Noe annet skal man og gjøre, men lange reiser blir det ikke på sommeren her i gården. I tillegg til å vedlikeholde er jo vi hageelskere flink til å finne nye prosjekt som krever sin mann/kvinne. Vi må jo bli litt bedre hvert år! Min mann sier at vi må fokusere på og glede oss over det vi får gjort hver dag og ikke se alt det man ikke får gjort. Der har jeg litt å lære. Din Lægebaldrian i siste innlegg er riktig flott. Tror jeg har noen frø liggende av den, men fikk den ikke til sist sommer. Får prøve igjen. God mandagskveld! Brita

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...