onsdag den 12. juni 2013

Lige ved og næsten

Jeg har gået og glædet mig til at roserne sprang ud, og nu er det lige ved og næsten. 

 I morgen tager jeg et par dage til Bornholm og mon ikke jeg kommer tilbage til blomstrende roser :-)


Faktisk er der en enkelt blomst, der er sprunget ud på min Gerbe rose, men den ser så forkølet ud, at det næsten ikke tæller.

De første digitalis er til gengæld sprunget ud nu.

Og den første pæon :-)

Gråvejret er begyndt at indfinde sig nu. Regnen skulle efter sigende være på vej. Selvom det ville være skønt med solskinsvejr de næste par dage på Bornholm, så er min have så tørstig, at jeg alligevel ikke kan lade være med at glæde mig lidt over, at der venter en omgang naturlig havevanding i horisonten.

5 kommentarer:

 1. Smukke billeder.... igen selvfølgelig.
  Og så er det jeg tænker på... kan vi ikke opfinde en blog hvor man kan dufte igennem? Ja... jeg vil så gerne dufte den smukke rose.
  Mange hilsner og god tur.
  Susan

  SvarSlet
 2. Ja, det er ved at være rosentid og det er jo fantastisk:) Regnen trænger vi vist alle til, her har det regnet det meste af natten.

  Skønne billeder :) God tur til solskinsøen.

  Knus, Ulla

  SvarSlet
 3. Rigtig god tur til "min" ø :D Jeg selv tager flyet fra Kastrup imorgen kl. 11. Men er dog ikke sikker på, at jeg tager op til Folkemødet. Iflg. DMI skulle det meste af regnen falde i nat - så jeg krydser fingre for, at du får solskin på din vej :D

  God fornøjelse med roserne, når du vender hjem :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Så sønt med rosentiden venteden forude.....det bliver en drøm at vende hjem i haven igen ;0) Her fik vi regn i nat.... meget tiltrængte 10 mm blev det til.....men lidt mere ville absolut ikke skade ;0)

  God tur til klippeøen og alle dens fortræffeligheder ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Hej Signe.
  Ja roserne står på spring -så en enkelt dag med sol så er de i fuld flor..håber du har haft en god tur på Øen...Forresten jeg har tilmeldt mig hos dig,din blog er hamrende inspirende...
  mvh. plateauet-haveliv

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...