søndag den 23. juni 2013

God Skt. Hans

Jeg synes lige jeg ville ønske jer alle en rigtig dejlige Skt. Hans med lidt midsommerbilleder fra haven. Her er den skønne pæon Angel Cheeks, der netop er sprunget ud :-)

Den står her i bedet på vestsiden af huset (læg i øvrigt mærke til, at jeg endelig har fået slået græsset. Jeg har opgivet min håndskubber, og investeret i en elektrisk - og hvilken fantastisk investering :-))


 Under det gamle æbletræ er de fleste af studenternellikerne nu sprunget ud. Og den yndige lille silkekatostOg så er der alle roserne - her er det Eden Rose

Queen of Sweden  


Og her er det Geoff Hamilton

Alle engstorkenæbene blomstrer også nu - her er det så vidt jeg husker Mrs Kendall Clark

Smalbladet klokkeDigitalis


Der er næsten ikke noget smukkere tidspunkt på året :-)

Ha' en rigtig dejlig aften!

7 kommentarer:

 1. Hej Signe hvor ser det bedørende ud ved dig.. Tillykke med din investering, mine forældre købte også en batterdrevet en og nu kan de igen selv klippe deres græs.. Hende angel cheaks vil jeg glæde mig til, tror faktisk ikke det er en af dem med knopper i..
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Hej. Flotte billeder. I er stadig nogle dage foran os i Vendsyssel, hvor jeg glæder mig til mine roser springer rigtigt ud, der er kun en enkelt engelskrose der blomstrer alle de andre står med store knopper. Ligesådan med pæonerne, Red Cap har foldet sig ud i dag, Coral Charm har blomstret et par dage. M.v.h. Ulla Milbak, Milbakhaven

  SvarSlet
 3. Blomster klæder dit smukke, sorte træhus, det er så idyllisk. Planterne,
  der står op af træstammen giver en fin kontrast til træets rå overflade.

  SvarSlet
 4. Plenen har samme funksjon som et passe partout på et bilde synes jeg, så bed og blomster kommer mere til sin rett når den er trimmet. Fint å se hva vi har å glede oss til her et stykke lengre nord. Ha en fin dag!

  Brita

  SvarSlet
 5. Hej Signe. Lige over god Sct Hans til dig, og hvor er jeg jaloux over ikke selv at have smukke digitalis i min have. Jeg såede 2 slags men ingen af dem spirede sidste år og så = ingen smukke spir. Men der er lavendler på vej :-)
  Henrik

  SvarSlet
 6. Åhh Signe jeg kan se du har Angel Cheeks. Den har jeg også. Desværre efter ca.3 år blomstre den ikke endnu :(- JEg må give dig ret haven er SÅ skøn nu :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 7. Gode billeder.
  Hvor har du dog en smuk have og så mange skønne blomster.
  Tillykke med din ny investering.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...