lørdag den 24. februar 2018

Vintergækker drukner i cyklamen


For to år siden satte jeg en del små cyklamen i et bed, jeg lavede. Samtidig flyttede jeg en klump fyldte vintergækker og fordelte i bedet, for jeg tænkte, at det ville være en bedårende forårskombination.

Nu er både cyklamen og vintergækker begyndt at blomstre, men selvom cyklamens blade er så lave, at det nærmest ser ud som om, de bare ligger på jorden, så er de her fyldte vintergækker endnu mindre, så de har svært ved at komme op over bladene.


De vintergækker der står i udkanten klarer det fint, men de andre er nærmest ved at drukne. Hvis man ser godt efter kan man ane de små toppe, der prøver at stikker op.

Forhåbentlig kommer cyklamen med tiden til at dække det hele, så nu tænker jeg, at kombinationen måske ikke var helt så perfekt alligevel.

Så det kan være, at jeg skal prøve at flytte vintergækkerne til et andet bed, og så nøjes med at nyde cyklamen for sig selv.

Her er nogle af de små vintergækker ved en mos-beklædt træstub, hvor de meget bedre kommer til deres ret. Og mos har jeg rigeligt af i haven, så det bliver ikke svært at finde andre steder, hvor jeg kan gentage den kombination :-)

23 kommentarer:

  1. Det var da ellers en god ide! Jeg troede faktisk, at vintergækkerne ville strække sig op over bladene, men det ser det ikke ud til. Men de er jo også skønne hver for sig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det var også planen, men de fyldte vintergækker er åbenbart ikke langhalsede nok - men jeg overvejer at forsøge mig med de enkelte, og ellers må det blive cyklamen i solooptræden :-)

      Slet
  2. De vintergækker har det med ikke at komme så højt op af jorden, det er også min erfaring. De skal åbenbart ikke sættes for dybt.
    Knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg synes ikke, jeg satte dem særlig dybt, men de bliver åbenbart ikke særlig høje.
      Knus

      Slet
  3. De er altså fine sammen så jeg håber at du får held med de enkeltblomstrende vintergækker sammen med dine cyklamen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det kunne have været fint, men jeg håber også, det bliver bedre med de enkelte :-)

      Slet
  4. Galanthus särskilt de dubbla börjar nästan slå ut innan de växt färdigt på höjden så det kommer lösa sig :) Men att dela cyclamen för sig och snödropparna för sig låter trevligt. Snödroppar och mossa är underbart i brist på en engelskt grön gräsmatta som man ser i bilder därifrån.

    Ha en fin helg! Carina

    SvarSlet
    Svar
    1. Det ville da være skønt, hvis det løste sig. Jeg må se, hvor høje, de bliver, når de er vokset færdig :-)

      Slet
  5. Så otroligt vackert. Cyklamen klarar sig inte hos mig, de vissnar efter ett tag, tror inte de klarar sig ute, men kanske skall jag göra ett försök.
    Ha det fint /Marika

    SvarSlet
    Svar
    1. De her er nogle typer, der er vinterhårdføre her (kan desværre ikke huske navnet), men jeg ved ikke, om de også kan klare sig hos dig. De her er fra Gartneriet Spiren, så måske kan du finde et navn på deres hjemmeside: https://gartnerietspiren.dk/
      Knus

      Slet
  6. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
    I love your page on your post.. That is so pretty..
    หนังออนไลน์

    SvarSlet
  7. DU TRENGER LÅN
    Jeg har nettopp fått lånet mitt på 200 000,00 euro fra REMY.CREDIT Send dem en e -post nå for lånet ditt (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de er de beste, prøv dem og vitne om at låneforbudet er veldig rask og sikker med utdanningen på 2%
    EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
    Trenger du et presserende lån innen 24 timer? de har raske og enkle lån til deg jeg mary anne fra Stockholm Sverige er alenemor veldig fornøyd nå med mine to barn REMY COMPAY er det beste få lånet ditt i dag} Send ham en e -post nå for et hurtiglån Mail: remy.credit111@gmail.com
    Gud velsigne deg, Mr. REMY FINK

    SvarSlet
  8. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com

    SvarSlet
  9. Trenger du et hastelån for å fjerne gjelden din eller trenger du et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du et lån konsolidering eller boliglån? Ikke søk mer siden vi er her for å gjøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Kontakt oss på e-post:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    nettsted: www.oceanfinance.co.uk

    Dette er Ocean Finance Mortgages. Vi tilbyr lån til interesserte med en rimelig rente på 2 %. Rekkevidden varierer fra 2 000 Euro til maksimalt 100 000 000,00 Euro.

    SvarSlet
  10. Få et raskt og 100 % lån til bare 2 % lav rente. kontakt meg ved å bruke følgende data.

    stefanopessina0010@gmail.com


    WhatsApp: +48732104284

    SvarSlet
  11. Vi tilbyr lån til bedrift eller privat formål, renten er 3%. Send i så fall e-post med følgende informasjon
    ::: via palmarhurtrhelpsinvestment12@gmail.com
    * Fullt navn: .................................
    * Nødvendig lånebeløp: ..............
    * Lengde: ............................
    * Land: ......................................
    *Telefon: ...................................
    * Yrke: ................................
    * Månedlig inntekt: ........................

    Din tilfredshet og økonomiske suksess er vårt mål da vi er lokalisert her i Belgia

    Send oss en e-post via palmarhurtrhelpsinvestment12@gmail.com

    SvarSlet
  12. Trenger du et nødlån for å betale ned gjelden din eller et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du en lånekonsolidering eller et boliglån? Se ikke lenger, for vi er her for å legge alle dine økonomiske problemer bak oss. Kontakt oss på e-post: {larrybright424@gmail.com} Vi tilbyr lån til interesserte parter til en rimelig rente på 2 %. Området er fra 5 000,00 euro til 100 000 000,00 euro

    SvarSlet
  13. Bună ziua, doamnelor și domnilor, aveți nevoie de asistență financiară? Sunt Susan Benson. Sunt un creditor și, de asemenea, un consultant financiar.

    Ai nevoie de un împrumut pentru afaceri, împrumut personal, împrumut ipotecar sau împrumut pentru a-ți finaliza proiectul? Dacă răspunsul dvs. este da, vă voi recomanda să contactați firma mea. Oferim tot felul de servicii de împrumut, inclusiv împrumuturi pe termen lung și scurt, împrumuturi garantate și negarantate și multe altele. Pentru mai multe informații, scrieți-ne prin e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) sau trimiteți-mi un mesaj direct pe WhatsApp prin: +447360502110 și primiți un răspuns într-o clipă.

    Un împrumut de la o companie fiabilă și competentă este ceea ce aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivul. Suntem o companie cuprinzătoare de servicii financiare și ne angajăm să vă ajutăm să vă îndepliniți toate aspirațiile. Suntem specializați în furnizarea de soluții de finanțare structurată persoanelor și companiilor în cel mai eficient și rapid mod.

    * Puteți aplica pentru un împrumut oricând și oriunde.
    * Sumă flexibilă - Tu decizi cât vrei să împrumuți.
    * Finanțare directă rapidă - Primiți împrumutul în 24 de ore de la aprobare.
    * Rata dobânzii flexibilă de 3%.
    * Rate ridicate de aprobare
    * Rambursare flexibilă - Trebuie să alegeți Data rambursării, fie săptămânal, lunar sau anual, pentru o durată de 1-30 de ani.
    * Aplicație simplă online.
    * Îndrumare și expertiză personalizate.
    * Fără taxe ascunse

    Nu pierdeți o oportunitate din cauza lipsei de finanțare. Contactați compania mea acum, vă putem ajuta cu un împrumut, deoarece am ajutat numeroase persoane și organizații care s-au confruntat cu dificultăți financiare în întreaga lume.

    Pentru mai multe informații despre oferta noastră de împrumut, vă rugăm să ne trimiteți cererea dvs. de împrumut prin
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Intermediarii/Consultanții/Brokerii sunt bineveniți să-și aducă clienții și sunt 100% protejați. În deplină încredere, vom lucra împreună pentru beneficiile tuturor părților implicate.

    SvarSlet
  14. Hei mine damer og herrer, Trenger du økonomisk hjelp? Jeg er Susan Benson. Jeg er en utlåner og også en finansiell konsulent.

    Trenger du et bedriftslån, privatlån, boliglån eller et lån for å fullføre prosjektet? Hvis svaret ditt er ja, vil jeg anbefale deg å kontakte firmaet mitt. Vi tilbyr alle typer lånetjenester, inkludert langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mer info, skriv til oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send meg en melding direkte på WhatsApp via: +447360502110 og motta et svar på et øyeblikk.

    Et lån fra et realistisk og kompetent selskap er det du trenger for å nå målet ditt. Vi er et omfattende finanstjenesteselskap og vi er forpliktet til å hjelpe deg med å oppfylle alle dine ambisjoner. Vi er spesialister på å tilby strukturerte økonomiløsninger til enkeltpersoner og bedrifter på den mest effektive og raskeste måten.

    * Du kan søke om lån når som helst og hvor som helst.
    * Fleksibelt beløp - Du bestemmer selv hvor mye du vil låne.
    * Rask direkte finansiering - Motta lånet ditt innen 24 timer etter godkjenning.
    * Fleksibel rente på 3 %.
    * Høye godkjenningsrater
    * Fleksibel tilbakebetaling - Du skal velge tilbakebetalingsdato, enten ukentlig, månedlig eller årlig for en varighet på 1-30 år.
    * Enkel online søknad.
    * Personlig veiledning og ekspertise.
    * Ingen skjulte kostnader

    Ikke gå glipp av en mulighet på grunn av mangel på økonomi. Ta kontakt med firmaet mitt nå, vi kan hjelpe deg med et lån fordi vi har hjulpet en rekke enkeltpersoner og organisasjoner som har hatt økonomiske vanskeligheter over hele verden

    For mer informasjon om lånetilbudet vårt, send oss gjerne din låneforespørsel via
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Formidlere/konsulenter/meglere er velkomne til å ta med sine kunder og er 100% beskyttet. I full tillit vil vi samarbeide til fordel for alle involverte parter.

    SvarSlet
  15. Hei, mitt navn er Claudia Klein, jeg er finansansvarlig, jeg gir lån og andre finansielle tjenester, og jeg representerer Spotcap Global Financial Services.

    Spotcap Global Financial Services er et omfattende og pålitelig låneselskap og vi tilbyr alle typer lånetjenester som; Personlig lån, bedriftslån, boliglån og mange flere. Hvis du har et stort behov for lånetjenester, vil jeg råde deg til å kontakte firmaet mitt via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

    Vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro til en rente på 3 % årlig med en nedbetalingstid på 1 til 30 år. Mitt firma vil hjelpe deg å nå en rekke mål med et bredt utvalg av låneprodukter.

    Jeg erkjenner det faktum at det å få et lovlig lån alltid har vært et stort problem For enkeltpersoner som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, synes mange mennesker det er så vanskelig å få egenkapitallån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner pga. høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittscore eller andre årsaker

    Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Vår tjeneste er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det

    Vi tilbyr 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For spørsmål/spørsmål? - Send en e-post til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar umiddelbart

    Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite penger, bare skriv til oss og du vil motta et lån.

    Din økonomiske frihet er i dine hender!!

    SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...