mandag den 26. februar 2018

Påskeklokker i aftensol

Det er så fantastisk, at vi på denne årstid har påskeklokkerne. De små vintergækker, erantis og cyklamen er alle yndige og højt skattede, men påskeklokkerne har en helt anden udstråling af fylde og frodighed, som nærmest virker naturstridigt årstiden taget i betragtning.

Her til morgen har frosten igen fået dem til at lægge sig fladt hen ad jorden, men i går nåede de at rejse sig igen i løbet af dagen - her er de fanget dagens allersidste solstråler :-)

Påskeklokkerne her er i øvrigt fra Gartneriet Spiren, og flyttede ind i min have for et par år siden - og heldigvis ser det ud til, at de stortrives her.

9 kommentarer:

 1. Hej Signe!
  Mina ligger under ett täcke av snö, härligt att se dem i blom.
  Ha det fint /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marika
   Ja, jeg nyder dem også. Det meste af tiden ligger dig dog fladt på jorden pga frosten, og der er mange af dem, der ikke er så langt fremme, at de blomstrer endnu, men snart kommer varmen forhåbentlig :-)
   Knus

   Slet
 2. Mine er heldigvis ikke helt så langt fremme. Men jeg har givet dem en grangren eller to alligevel. Det er dejligt med klar frostluft, meen det kunne godt være kommet i januar.
  Nu jeg tilsyneladende er kommet igennem, vil jeg altså sige at jeg har nydt dine skønne billeder meget længe. De er bare så dejlige.
  Hilsner gunvor

  SvarSlet
 3. Dejlige portrætter af dine påskeklokker, mine påskeklokker er ikke sprunget ud endnu, men som vejret er gør det så heller ikke noget..... men jeg glæder mig.... absolut

  SvarSlet
 4. De er meget smukke og dejlige og du er heldig at have dem i blomst tidligt - mine er ikke sprunget ud endnu, bortset fra den ene julerose, som har stået i blomst i en krukke siden december.

  SvarSlet
 5. Julrosorna är väldigt vackra och bilden underbar. Här är ruggarna täckta av ett snölager. Hoppas de har det torrt därunder annars brukar de få fula svarta fläckar.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet
 6. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  หนังออนไลน์

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...