torsdag den 2. februar 2017

Oprydning i hegnetKl. 8 i morges ankom oprydningsteamet (fra den lokale anlægsgartner) og gik igang med at rydde stumperne af hegnet, grave rødder op, samle rester af kofanger, lygter og sidespejle, så nu er der klar til at syrenerne snart kan rykke ind og fylde hullet. Måske allerede i næste uge.


(Til sammenligning så det sådan her ud morgenen efter ulykken.)

Det ser godt nok noget tomt og åbent ud lige nu, og der kommer jo sikkert til at gå nogle år, før syrenerne er store nok, til at det begynder at ligne et hegn igen, men jeg håber alligevel at det hjælper lidt på tomheden, når de kommer i jorden. Postkassen ser også lidt ensom ud, og jeg synes ikke rigtig den har karisma nok til helt at kunne løfte denne solooptræden :-)


Her er et par billeder, som jeg tog for et par dage siden. De små cyklamen lyser så fint op med deres pink og lyserøde blomster lige nu.


Og så er der selvfølgelig alle de dejlige vintergækker, som jeg var nødt til at tage et par billeder til af :-)Glædelig Kyndelmisse :-)

4 kommentarer:

 1. En karismatisk postkasse..... jow jow de findes vel
  Cyclamen derimod, de er karismatiske, det er den bedste opfindelse længe.
  Også god Kjørmes Knud til dig.

  SvarSlet
 2. Hej. Det bliver nok rigtig flot med syrener og sikken en duft det bliver, når de springer ud.

  SvarSlet
 3. Godt der ikke var nogen, der kom alvorligt til skade. Man kan jo håbe spritbilisten blev forskrækket nok til, at lære noget af det.
  Postkassen råber lidt ja. Men det er vel mest på den her årstid, man lægger mærke til den.
  Knus
  Malene

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...