søndag den 5. juli 2015

Brændenælde-pause

Jeg har taget en pause fra brændenælderne igen og fandt kameraet frem, for at tage et par billeder til af den orange rose, jeg viste i går.

Da den begyndte at springe ud var knopperne flammende orange, så jeg var lidt urolig for, hvor hidsigt, det ville blive - ikke mindst sammen med den røde (som nok bliver skiftet ud men noget andet, når terrassen engang skal graves ud).

Nå, men den orange viste sig ikke at være så hidsig alligevel, for hurtigt falmede farven på blomsterne og nu er de fleste nærmeste lyse abrikos-rosa-farvede (hvis der er noget, der hedder det) - og selvom det måske er en anelse ferskt, så synes jeg det passer ret godt til farven på huset, så den får helt sikkert lov til at blive.Og så lige en lille status på projekt brændenælderydning:

Bunken vokser, og lysningen bliv bredere og bredere, men ud over brændenælder og burresnerre så kan jeg nu også føje brombær til listen.

Og så gemte der sig i øvrigt grenbunker og træstammer mellem alle brændenælderne, som heller ikke har gjort arbejdet lettere.


Der er stadig lang vej igen - til gengæld kan jeg nu begynde at se for mig, at jeg får et kæmpe område at boltre mig på, når der engang er ryddet for uønskede vækster og ryddet op efter træfældningen. Og tak i øvrigt, for alle jeres søde kommentarer i går - de hjalp med til at holde modet oppe!


Håber I nyder weekenden :-)

7 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud med roserne :-)
  Det er noget af en kamp du er i gang med, men fedt at du løbende kan udvide haven :-)

  SvarSlet
 2. Hej Signe, sikken en smuk rose du viser også selv om den er gul :o) jeg må da sige at du er ihærdig med brændenælderne og så i den varme. Det er jo kun til at være inde i skyggen i og IKKE lave noget.
  Forsat dejlig søndag til dig.
  Kh Linda

  SvarSlet
 3. Den ferskenfarvede-orange rose er særdeles yndig :)

  SvarSlet
 4. Smuk rose virkelig smuk, sejt at du er kommet så langt med brændenælderne, det er noget af et stykke arbejde, jeg glæder mig til at se hvad du finder på i dit nye område,

  SvarSlet
 5. Mon din rose kan være Ghislaine de Feligonde?? Jeg har den selv på 3. år og i år gir' den virkelig fuld gas frem. Fyldt med knopper som er mørk orange og når så de folder sig ud toner de ud i rosa og til sidst næsten hvid. Jeg syntes den er skøn-skøn, og du kunne selvfølgelig ikke drømme om at fjerne den!!!

  SvarSlet
 6. Hej Signe, jeg er ret sikker på, at din rose er en Charles Austin, engelsk rose. Jeg har den i min egen have. Passer med blomstringstid, farvenuancerne og højden. Som dig er jeg lidt ambivalent i forhold til farven.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...