søndag den 12. juli 2015

Besøg i haven

Jeg har haft en del besøg her i haven den sidste uges til. Først var Vivi (der har bloggen "Mit grønne univers") forbi til kaffe og haverundvisning sammen med H.J.


Det er så dejligt at få lov til at fortælle om alle de havedrømme, der tumler rundt i hovedet - og en endnu større fornøjelse, når den, man fortæller det til, forstår liiige præcis, hvad man har i tankerne og kan se det for sig. Hun har i øvrigt skrevet et indlæg om besøget på sin blog.1000 tak til Vivi og H.J. for en superhyggelig eftermiddag - håber jeg også snart får lejlighed til at komme forbi jeres lille paradis!


Min datters barndomsveninde har også været her nogle dage, og da jeg satte de unge på toget, samlede jeg mine to gode venner Claus og Andreas op og tog dem med tilbage. De kommer forbi ret ofte, og de er helt vildt søde til at hjælpe mig med at ordne huset og haven. Det var f.eks. Claus, der gravede mit havebasin fri da han var her sidst, og nu kan man så nyde den lille nøkkerose, der blomstrer så fint :-)

Denne gang fik de bl.a. fældet træer, brændenælder og brombær, repareret murværk mm. Ud over at være ualmindeligt godt selskab, så har de været en kæmpe hjælp - jeg ved slet ikke, hvordan jeg skulle klare mig uden!

Da jeg flyttede helt her ud på landet, var jeg en lille smule bekymret for, om det ville blive alt for ensomt, og om der overhovedet var nogen, der kunne lokkes helt her ud - men det ser heldigvis ikke ud til at være et problem :-)

11 kommentarer:

 1. Det lyder godt! Vi planlægger at flytte på landet, og vi er lidt bange for at miste kontakten med en masse mennesker - så dejligt at høre at det ikke behøver være sådan :-)

  SvarSlet
 2. Kære Signe.
  Det er ikke tit jeg får skrevet en kommentar på bloggen her, men jeg er inde at læse hver gang du har lagt noget nyt. Jeg nyder at læse dine indlæg som de rummer alle de tanker du gør dig i dit nuværende projekt. Og det er et stort projekt du er igang med, men jeg er helt sikker på at du nok skal komme i mål, og at det bliver lige som du ønsker og forestiller dig. Og så mange skatte der dukker op under jeres rydning, og der er sikkert også mange overraskelser, både positive og ikke så positive, men de hører med når man går igang med at omforme en have som har eksisteret i mange år. Nogen tænker sikkert at vi rydder bare det hele med en masse store maskiner og så starter vi forfra, men det er der hvor jeg synes at det interessante forsvinder, og noget af sjælen fra den gamle have forsvinder. Så jeg tænker at dette her gør du kærligt men bestemt, og ser hvad der sker undervejs, og hvilken forandring haven er underlagt i forhold til årets gang.
  Så kære Signe sat mod og tykke arbejdshandsker, du klarer det. Og tak fordi du lader os følge i din nye have
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Kære Signe Hvor hyggeligt med besøg fra Jylland og dejlig hjælp fra venner. Det kan man ikke undvære. Skøn åkande, de er så vidunderlige ;-) kh Tina

  SvarSlet
 4. Hej Signe.Det er altid dejligt med besøg af andre havemennsker......................man har altid noget at snakke om.
  Og god hjælp at vennerne er også dejligt.
  Du er bestemt ikke ensom oppe i bjergene.
  Håber også at jeg kan besøge dig i løbet af sommeren.
  Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
 5. Herligt med venner som gerne vil give en hånd med og med besøg hvor du fik en rigtig god havesnak:-) Forsat god sommer, Signe.

  SvarSlet
 6. Tillykke med succesen og haven ser vidunderlig ud....så du må være lykkelig.

  SvarSlet
 7. Kære Signe. Den slags venner kan man ikke få for mange af, og som allerede nævnt, er det altid et klik værd at komme forbi dit haveunivers. Måske mundheldet, er rigtigt i dit tilfælde, når en dør lukkes, åbnes flere andre. Især for de af os (hertil regner jeg da mig selv) der ikke sidder stille og lægger min skæbne og lykkes i andres hænder. Jeg kommer en dag og ser dit bjerglandskab, kommer da selv fra Holbæk. Oprindelig.
  Henrik

  SvarSlet
 8. Endnu engang tak for en dejlig eftermiddag. Det var spændende at se din skønne have, og høre om dine planer med den. Det kan kun blive en endnu større perle, end det er i forvejen :-)
  Du er heldig med sådan et par gode venner, der kommer og giver en hjælpende hånd med, og mon ikke de nyder det lige så meget som dig :-)
  Det kunne være meget hyggeligt, hvis du får tid til at besøge vores have :-)

  SvarSlet
 9. Hej Signe,
  Hvor er det godt med havehjælp. Du klør virkelig på og der sker noget hos dig.
  Sender skønne sommertanker til dig ude i bakkerne. Det skal nok gå og vil da gerne komme forbi med en sending planter i efteråret når mine stauder skal deles. Du kan bare tænke over hvad der kunne mangle. God sommer til dig.

  SvarSlet
 10. Hej Signe, håber du har det godt :o) hvor er det dejligt med gode venner også nogen der ser ud til at nyde at tage fat. Har du fået lappet hullet i den lille dam ?
  Og skønt med blogger besøg, herlige billede du har fået taget af gæsterne. Jeg håber snart at få tid til at komme forbi.
  Kram fra Linda

  SvarSlet
 11. Lovely roses in your earlier texts.

  SvarSlet

Jeg bliver altid glad for en lille hilsen, så du må endelig ikke holde dig tilbage :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...